Recensioner om Borgafjäll

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Borgafjäll?
(Gäst)
2000-11-22
Hej!
+ Det finns ganska mycket backar att välja mellan.
- Men kanske inte tillräkligt för dig som är väldigt bra.

Matias Olsson
Matias Olsson (Gäst)
2000-09-02
Fint och bra ställe med en del bra backar och några sjyssta hopp! mest imponerande är nog ändå naturen och den fina skogen...speciellt på baksidan, vilket kan rekomenderas!! helt underbart att flyta fram i gles skog och 3 decimeter puder...även om det inte är så långt ner. eller att ta en vässeltur upp på ett fjäll bredvid...eftersom det inte är så mycket folk får man en hel del lössnö för sig själv, vilket det finns gott om. Inte å mycket med uteliv men åker man till Borgafjäll är man nog inte ute efter det heller. Ett besök måste man uppleva nån gång, helt klart!!

Martin
Martin (Gäst)
2000-01-27
Jag har bara åkt skidor här i två dar ännu men det var i härligt skön skogsåkning med två - tre decimeter puder. Mer kommentarer kommer senare under säsongen.

Pär Lindholm
Pär Lindholm (Gäst)
1999-04-06
Roligt ställe med bra backar i som bas, sjysst skogsåkning (en av de bättre i Sverige?) och suveräna topptursmöjligheter gör Borgafjäll till en riktig pärla.

Om man dessutom tänker på de sköna möjligheter som finns
att fraternisera med lokalbefolkningen i skoterpubben (ja, det är sant, Lille&Sussie uppträdde i Borga nyåret 97/98!) börjar en stackars Stockholmares urbaniserade själ tränga ut av längtan.