Topp 5: Vecka 44

Konrad Stafrings säsongsedit lägger in högsta växeln och gasen i botten och tar en klar förstaplats på veckans lista. Bakom honom hittar vi bland annat en Östersundsk säsongspremiär och två rapporter från Winter Show.

Här ligger medlemsfilmerna med flest [+Gilla] från den gångna veckan. Vill du vara med och påverka listan?
Gå då in på videosektionen här på Freeride.se och gilla dina favoritklipp så kanske de hamnar på TOPP 5 nästa vecka!

1. (22 st +Gilla)

SteezyStafringSeasonEdit SSSE
Veckans etta är Konrad Stafring som ägnade förra vintern åt att köra kanadensiskt puder i sisådär hundra blås. Klippet vid 1:12 är godis för både ögonen och peppen, och släng in ett par trädkrockar, luftfärder och en gigantisk macka på det så blir det ännu mer underhållande. Många tummar upp!

2. (12 st +Gilla)

Julius och Björn Höstbadar
Julius och Björns studie i magplask, ryggplask och diverse annan vattenrelaterad akrobatik stannar kvar på listan en vecka till, och det har vi inget emot. Ett gott skratt förlänger ju som bekant livet.

3. (9 st +Gilla)

PremiÄrÅk Gb Östersund 23/10
Johan Almroth har vi oftast sett i betydligt snöigare sammanhang, men trots det lite halvrackliga underlaget får han en stor tumme upp för sin entusiasm när han begår säsongspremiär i Gustavsbergsbacken i Östersund.

5. (8 st +Gilla)

Wintershow 2014 Railjam
Två stycken filmer från Winter Show tar sig in på listan, med samma antal gillningar dessutom. Denna edit från Jesper och Jocke på Easything fokuserar på railjammet, som lockade välkända typer som LSM och Jesper Tjäder tillsammans med mer okända åkare.

5. (8 st +Gilla)

Winter Show – Kungsträdgården!
Winter Show edit nummer två är det Rezzmus från P-ojkar som levererar, och även om railjammet dyker upp även här får vi också se lite annat av det mässan bjöd på. Slacklina, balansträningar och en och annan fluffig maskot till exempel.

Vill du göra din Freeride-medborgerliga plikt och vara med och påverka vilka videos som hamnar på listan nästa vecka? Klicka då vidare till videoavdelningen och tryck på den gröna knappen om du hittar en film (eller flera) som du gillar!
Kom ihåg att du även kan ladda upp dina egna videos!

Text: Hedda Berander

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.