Topp 5: Vecka 50

Hemavan-dominansen på veckans topplista är nästan total, och får oss att undra två saker – finns det någon annan park i Sverige, och var är alla storbergsedits?

Här ligger medlemsfilmerna med flest [+Gilla] från den gångna veckan. Vill du vara med och påverka listan?
Gå då in på videosektionen här på Freeride.se och gilla dina favoritklipp så kanske de hamnar på TOPP 5 nästa vecka!

1. (39 st +Gilla)

turnup deluxe
Hemavans jibbers fortsätter att nyttja sin park och idogt leverera edits i ett rasande tempo, och har dominerat Topp 5 stenhårt den senaste tiden. Denna veckan är det Hampus Holm, Felix Jäder och Jonathan Eklund som kniper förstaplatsen på listan.

2. (29 st +Gilla)

preseason
Även Benjamin Carlund besökte Hemavan under deras parkpepp-helg November ”Session” och kom där ifrån med en trevlig samling tricks förevigade på film.

3. (21 st +Gilla)

Niclas – Hemavan VV feat. Bjorne
Nostalgivarningen flyger i topp av introt till Niclas Blyckerts Hemavan-edit. Alla som kollat på Bolibompa under nittiotalet lär hålla med. Åkningen då? Jo den är clean och svartvit.

4. (18 st +Gilla)

VV – tank
Tadaa! Den edit på listan som inte är från Hemavans snowpark utan en något mer urban miljö där två grabbar nöter stålkanter på ett stort plåtrör. Lite mystiskt spöklik känsla över det hela.. Blair Rail Project?

5. (16 st +Gilla)

hemavan early
Vad är VV? Vi har inte svaret, men här är ännu en Hemavan-edit som nämner ”VV” i förbifarten. Gott om railshredd är det också!

Vill du göra din Freeride-medborgerliga plikt och vara med och påverka vilka videos som hamnar på listan nästa vecka? Klicka då vidare till videoavdelningen och tryck på den gröna knappen om du hittar en film (eller flera) som du gillar!
Kom ihåg att du även kan ladda upp dina egna videos!

Text: Hedda Berander
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.