Topp 5: Vecka 6

Redaktionen drabbades av ett svårartat fall av prylfeber och glömde bort att göra förra veckans lista på grund av ISPO-hets. Men nu lägger vi materialismen åt sidan en stund för ett gäng riktigt fina edits.

Här ligger medlemsfilmerna med flest [+Gilla] från den gångna veckan. Vill du vara med och påverka listan?
Gå då in på videosektionen här på Freeride.se och gilla dina favoritklipp så kanske de hamnar på TOPP 5 nästa vecka!

1. (26 st +Gilla)

Zerotwelve
P-ojkar tar sig hela vägen till topps på listan med denna stilrena ”hoppa från stugtak”-edit. Sälenfjällen verkar förövrigt ha fått gott om snö i januari, vi är avundsjuka.

2. (22 st +Gilla)

Japan From Above
Stiligt verkar vara framgångsreceptet denna februarivecka, för även film nummer två är riktigt clean. Henke Windstedt, Johan Jonsson och Matilda Rapaport käkar puder till frukost, lunch och middag under en resa till Japan, som förevigades av Alexander Rydén.

3. (16 st +Gilla)

GF försäsong Sälen
Gurke Faden fortsätter göra sig hemmastadda på Topp 5-listan med sin sympatiska blandning av rails och vurpor. En praktisk pluspoäng är förresten att de ger en bra överblick på vad som finns tillgängligt i parkväg i Sälentrakten.

3. (16 st +Gilla)

SKIDBRÖDER Act 1
Bakom namnet Skidbröder hittar vi Viktor Wallmark och Kim Gustavsson, som roadtrippar runt i Nordamerika och förevigar sina strapatser i ett smått poetiskt videobloggsformat. Kommer Act 2 snart?

5. (14 st +Gilla)

Team in Kläppen by Easything Media
Vi rundar av denna lista med ett par timmars parkshredd från Oboyparken i Kläppen signerat Niklas Höiem och Jonas Bergström. (Och passar på att instämma med Samuel Ålanders kommentar – sjukaste disastern nånsin i slutet!)

Vill du göra din Freeride-medborgerliga plikt och vara med och påverka vilka videos som hamnar på listan nästa vecka? Klicka då vidare till videoavdelningen och tryck på den gröna knappen om du hittar en film (eller flera) som du gillar!
Kom ihåg att du även kan ladda upp dina egna videos!

Text: Hedda Berander
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.