Vinn valfri bräda från Burton

På torsdag öppnar Burton sin första konceptbutik i Skandinavien. Tävla om valfri snowboard från Burton. 

Här på Freeride kan du vinna valfri snowboard från Burton. Och har du vägarna förbi den nya butiken som kallas ”Burton Hub” på Norrlandsgatan 20 i Stockholm så kan du ta chansen och vinna ytterligare en snowboard. Två snowboards står alltså på spel.

Legendariska snowboardmärket Burton slår nu på torsdag 15 oktober 2020 upp dörrarna till sin sprillans nya konceptbutik Burton Hub. Butiken ligger på Norrlandsgatan 20 mitt i city i Stockholm, strax norr om Kungsträdgården. Mer om butiksöppningen hittar du under vår tävling här på Freeride.

För dig som inte kan kan eller vill gå på butiksöppningen IRL, så har du chansen att vara med och tävla om en valfri snowboard från Burton. Om du behöver hjälp för att besvara frågorna så straight lina till Burtons webb och ta en djup sväng och läs om Jake  och flyg vidare i en backside air mot one quiver-brädan Burton Family Tree Hometown Hero.

Tävla här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2020-11-10

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

>>> 17/11 Nu har vi dragit en vinnare i tävlingen och kontaktat denna! Grattis säger vi till Marcus B! 

Nya Burton Hub i Stockholm

Öppningsdagen torsdag 15 oktober 2020

10:00 – 19:00 torsdag 15 oktober öppnar Burton Hub för allmänheten.
Röda bandet klipps 10:00 på Norrlandsgatan 20. Burton har DJ Nikita Lee som spelar musik och sprider bra vibe tillsammans med personalen. Burton bjuder på fika. De första 50 kunderna som handlar för över 500 SEK får en gåva med köpet. Sen kommer Burton ha en ”Board-raffle” där du får välja din favoritbräda i butiken, ta en bild med den, posta på Instagram och sedan har chansen att vinna just den brädan. Tävla alltså både här ovan på Freeride.se och i butiken så kan du vinna tvenne nya snowboards.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.