Vinnaren i Freerides t-shirttävling

Den andra upplagan av Freerides t-shirttävling avgjordes för ett litet tag sedan och efter nästan 1000 röster hade en vinnare utsetts.

Vinnare i Freerides t-shirttävling blev Joar Torbiörnsson, en rutinerad herre i sammanhanget, som tar hem sin andra t-shirttävling på Freeride.
– Det är självklart roligt att vinna Freerides t-shirttävling en andra gång, det känns alltid bra när folk gillar det man gör. Att jag fick mest röster beror nog på att jag flörtar med rätt publik och att det är en stilren och enkel design, berättar Joar för Freeride.

Joars bidrag fick nästan 50 procent av rösterna och kammar där med hem förstapriset från Lapoint som är skidresa till Slovenien eller en surfresa till Marocko.
– Jag kom på den för ett tag sedan och kände direkt att det skulle funka bra på en t-shirt och hade faktiskt Freeride i åtanke redan då. Den är ju som alla ser inspirerad av RUN DMC-loggan som redan är en klassiskt t-shirt och det känns som att den funkar bra i det här sammanhanget, avslutar Joar.

T-shirten kommer att finnas till försäljning inom kort.

Plats nummer 1 – POW POW design av Joar Torbiörnsson:

Plats nummer 2 – I Love Freeriding design av Ted Wennström:


Plats nummer 3 – Lavinsäkerhet design av Gustav Hanberger:


Visa alla finalister
Text: Redaktionen
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.