FREERIDE FILM NIGHT med Victor De Le Rue & Evelina Nilsson

Onsdag 28 november är det dags för film- och inspirationskväll i Stockholm. Du ser filmen ”Frozen Mind” om Victor De Le Rues brädäventyr i Chamonix . På plats är också skidåkaren Evelina Nilsson och berättar om sitt senaste projekt från Kebnekaise. Felix ”Felkan” Lundin håller i moderatorsmikrofonen och arrangörerna The North Face , Alpingaraget och Freeride bjussar på mat och dryck. Biljetterna är gratis.

Biljetter: Länk för gratis anmälan (OBS 18-års gräns)– FULLBOKAT –

The North Face, Freeride och Alpingaret kickar igång säsongen med inspiration från friåkarna
Evelina Nilsson och Victor De Le Rue. Den nyblivna Freeride World Tour-åkaren kommer att visa sin film från Frankrikes skidmetropol vid Mont Blanc. Filmen är 26 minuter lång och innehåller några av Chamonix hårigare åk som Mallory på nordsidan av Aiguille du Midi, Pain du Sucre och Nant Blanc på Aiguille Verte:
– Everything about being in the mountains is amazing and intense, but the freestyle segment in Frozen Mind totally goes beyond that, säger Victor De Le Rue.
Se hela filmen på film- och inspirationskvällen som går av stapeln onsdag 28 november i Stockholm, och hör Victor berätta allt om hur han och hans bästa polare tog sig an de brantaste stupen i Chamonix.

Evelina Nilsson är också på plats för att berätta om fantastiska åk och sitt senaste projekt i Kebnekaise. Moderator för kvällen är Skidsveriges bredaste käft, den karaktäristiske långa skidåkaren Felix ”Felkan” Lundin.

Freeride Film Night

När: Onsdag 28 November / 18:30 – 21:00
Var: Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25, Stockholm
Förfest: För er som vill värma upp så körs AW på Alpingaraget innan eventet med start kl 17! Det går buss direkt från butiken till Skyddsrummet
Vilka: Evelina Nilsson, Victor De Le Rue, Felix ”Felkan” Lundin  och The North Face
Mat & dryck: yes, gratis
Kostnad: ingen, men du måste anmäla dig via länken nedan.
Biljetter: Anmäl dig här för gratisbiljett + mat (OBS 18-års gräns) – FULLBOKAT –

Trailer ”Frozen Mind” med Victor De Le Rue som spelades in i Chamonix vintern 2018

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.