Glöm inte att gilla dina favoriter i delkval 2 i Freeride Video Awards

48 bidrag kom in till det andra delkvalet i Freeride Video Awards 2014. Nu har du chansen att vara med och utse de bidrag som har gjort sig förtjänta av en plats i årets FVA-final. Vi kommer att skicka vidare totalt fyra bidrag från delkvalet. De två bidrag, ett från jibb- och ett från big mountain-klasssen, som flest har gillat går direkt vidare till finalen. Övriga två bidrag, ett från varje klass, utses av årets jury.

Du får gilla hur många bidrag du vill. Nytt för i år är att vi även har priser till de som gillar och lägger de bästa kommentarerna till bidragen, lucky like och bäst pepp heter de kategorierna. Röstningen i det andra delkvalet pågår till 7 mars, därefter kommer vi att presentera de fyra kvalvinnarna. Så gå in och gilla dina favoriter och kommentera på kvalsidan. Mer information om tävlingen och hela prisbordet hittar du på FVA-sidan.

Bäst pepp – Nyinstiftat pris som går till den person som kommit med de bästa kommentarerna/kritiken till filmerna. Kan vare både postiv och negativ kritik, det viktigaste är att den är konstruktiv.
Pris: SMITH VICE. En ny goggle, medium fit, med endast delvis ram för ett ökat synfält åt sidorna. Värde: 1300:-

Lucky like – Ännu ett nytt pris, som lottas ut bland alla som röstar.
Pris: STF Åre Torg. Boende för 4 personer i fyrbäddsrum under valfri weekend. Giltigt under 2014 (ej nyårsafton). Boende inklusive frukost, linne och slutstäd. Värde: 2980:-

Text: Fredrik Tacacho
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.