Jacob Wester gästredaktör nästa vecka

Till veckan som kommer lämnar vi ifrån oss bläcket och redaktörsmössan. Det är inte vem som helst som får den ofantliga äran att leverera nyheter och visdom. Den skadeskjutna supertalangen Jacob Wester kommer i veckan, från Måndag till Söndag, stå för rapporteringen här på Freeride.

Jacob Wester bär på talanger bredvid skidåkningen. En av dessa talangområden är diskussionslöst skrivandet, något vi alla blivit varse genom hans blogg de senaste åren. Nu när redaktionen skall ut och upptäcka världen rycker Jacob in och fyller det tomrum som uppstår.

– Läsarna kan förvänta sig ärligt rapporterande från en skadeskjuten fågel, låter Jacob hälsa som möblerar om köket där hemma till kontor till veckan.

Vi är glada att få sådan eminent backup och fruktar endast att Jacobs kvaliteter vida överträffar våra egna. Han låter hälsa att han gärna tar emot tips om vad ni vill läsa om i kommentarsfältet under veckan. Utan större omsvep lämnar vi här över stafettpinnen som vi känner är i trygg famn den kommande veckan. Hoppas ni alla får en god vecka och glöm inte att önska Jacob Wester lycka till!

Från och med i morgon är det proffset och dubbelpionjären Jacob Wester som befinner sig bakom tangentbordet.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.