Bydalsfjällen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Bydalsfjällen?
5
4
3
2
1
Jimmy Könik
Jimmy Könik (Gäst)
Igår 15:10
Första gången i Bydalsfjällen lyckades jag pricka in tre soliga dagar v.3! Det höjde ju om inte humöret. Att det inte finns sittlift reflekterade jag inte ens över utan tog gladeligen släpliftarna upp i backarna.

Skönt att slippa Skistar och deras priser, 3 dagar ca 800 kr! Sköna pister och även skön offpist. Bästa av allt v.3 otroligt lite folk, inga köer!!! God mat på wärdshuset samt Rest. Drommen!

Helnöjd!! Kommer åka fler gånger!Seglarfia
Seglarfia (Gäst)
2022-04-19
En dold pärla! Åkte hit första gången 2021 när det var mycket fullbokat i fjällen. Vilken överraskning! Vi kunde åka i nypistade nedfarter långt efter lunch och hur mycket lättillgänglig offpist som helst. Knappt något var uppåkt. Man behöver alltså inte stressa ut om det har snöat. För oss som vill ha bra skidåkning och inte så mycket runtomkring så passar detta perfekt. Jag fattar inte att inte fler har hittat hit.

Jonas
Jonas (Gäst)
2022-04-06
Bydalen är en härlig skidanläggning med tradition i Jämtlands vackraste fjällnatur. Det är välpreparerade nedfarter med med gott om plats och även gott om plats i liftarna. Man blir nästan lite glad när det någon gång är lite kö så man får vila benen mellan åken. Trevlig atmosfär i dalen med bra restauranger. Ett plus är preparerade längdspår utan avgift både i Bydalen och angränsande Gräftåvallen. Bra skidsemester för familj och vänner i lugn och ro och fantastisk natur!

Minna
Minna (Gäst)
2022-04-04
Fantastisk skidåkning! Välpistade backar och underbar fjällkänsla. Utsikten från toppen är helt otrolig. Kan varmt rekommendera.

Johan
Johan (Gäst)
2022-03-01
Sjukt bra nedfarter. Visst saknas sittliftar men skidåkningen är väldigt bra. Utsikten från hovdeområdet är magisk.

Anton
Anton (Gäst)
2022-02-28
Bra och fint, väl omhändertaget. Och för mig är det så pass nära.
Nackdelarna tycker jag dock ligger i parken. Finns inga instegs hopp eller hopp som är lagom eller med "popp" i. Utan man ska farta som bara F*n för att inte landa platt och för mig som vill lära mig hoppa lite mer och landa tricks så är det inte kul när det måste då 40+ km/h för att man ens ska landa i lite nedförslutning.. och sen när dom väl blir nedför så blir dom så jäkla branta att att man må carva som bara den. Går inte riktigt att få nått flow.

Björn
Björn (Gäst)
2021-12-07
Fantastiska fjäll. Främst för barnfamiljer men erbjuder också utmanande backar när man åker upp med toppliftarna. Humana priser för mat, dryck och boende. Jag hoppas att de investerar mer i anläggning och underhåll framöver - både för utförsåkning och längd. Det finns inte så mycket after ski att tala om men åker du upp för skidåkningen och för att umgås med dem du bor med är Bydalen ett väldigt bra val.

Jenny Lugnfors
Jenny Lugnfors (Gäst)
2021-08-10
Så mycket berg och skogsåkning i Bydalen! Underligt att inte fler hittar hit...kanske för att man inte får vila i liften? Bara släpliftar.

Charlott Norberg
Charlott Norberg (Gäst)
2021-03-13
Grymt mysig atmosfär. Här åker man med den utrustning man har, behövs inte vara det senaste modet. Backarna är jättebra men för den riktigt erfarna åkarna är det roligast när toppliftarna går.


Nöjd
Nöjd (Gäst)
2021-02-05
Vilket härligt ställe med underbara vyer åt alla väderstreck, välpistade backar med mycket snö, finns aktiviteter för alla åldrar.