Bydalsfjällen recensioner (Sida 5)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Bydalsfjällen?
Daffy_man
2008-02-14
Har Varit i Bydalen över jul och nyär och även ibland över påsk i snart 12 år.. en familjetardition nu.. senaste tiden har vi lämnat päronen hemma och bra åkt upp grabbar över jul och nyår..

för er som vill ha bra backar, mycket snö men lite köer och inte betala för mycket så rekomenderar jag starkt Bydalen.

det ända som dom skulle kunna förbättra är parken. lite dåligt i början på säsongen men bra mycket bättre runt påsk.

finns ställen att hitta för er som gillar ( som jag ) offpist med orörd snö=)

för mig som varit lite här och där ger jag bydalen på en skala 1-10 en 9:a...

om ni åker dit hoppas ni gillar det

N/A
2008-02-14 (Ändrad: 2008-02-17)
+ bäckravinen skitkul skogsbana runt en bäck
+ liftköerna e kort
+ 300 kr säsongs kort om man går i myrvikens skola ;)
+ kan åka över till hovde om man skulle vilja
+ Nya Sweet boxar och rails som e as grymma!
+ Hoppen e sköna
+ Det blåser nästan aldrig i parken

- parken e dom sena med att skaffa
- På ett hopp är landningen inte så skön
- maten e dyr
- Ludde jobbar där och e snål

Psandersjoo
2007-11-07 (Ändrad: 2011-11-27)
+inte mkt liftköer
+bra matställen
+skön fart på liftarna + varierande åkning
+skidshopen
+go personal

- flacka trassportsträckor
- för lite satsning på parken, underhålls för dåligt och dåliga hopp och railkickar
-ingen park i hovde

Skönt ställe, men ett minus på parken! hoppas verkligen på bättring där!

jockesunding
2007-05-30
Jag har åkt i Bydalen hela mitt liv och jag kan backarna som min ficka. Bydalen är ett lugnt och harmoniskt ställe för både barnfamiljer och avancerade åkare. Självklart är nattlivet sugit men man åker inte till bydalen för att festa. Det finns lättillgänglig off-pist och parken är helt ok för att vara ett sådant litet fjäll. Det finns ganska många olika backar , gröna till svarta. Måste säga att Bydalen skulle kunna skötas bättre om ägarna ville satsa. Annars är personalen trevlig och man känner sig välkommen. En femma för trivsamheten men en tvåa till engagemanget från ägarna = En mkt stark trea.

HOTIXH
2007-04-24
riktigt roligt semester ställe , har stuga där och tillbringar många dar uppe i Bydalsfjällen.Ganska OK hopp men jag tycker att dom borde pista där oftare. Puder finns det gott om , det gäller bara att hitta rätta ställen.. En hel del feta drops också.Schyssta liftvakter :D trevligt folk men en hel del "små barn" (om man får säga så ) som förstör hoppen. Annars i skick så är det här ett bra fjäll !<3

skifree
2007-01-04
Har åkt här sedan jag va liten skönt ställe inga lift köer bra med snö oftast mer än åre.
Skönt ställe om man vill ha det lungt på semestern passar även jätte bra om man har barn.

flandqvist
2006-06-08
Har tillbringat de flesta påskloven i bydalen och de mesta är bra där utom parken som skulle kunna för bättras lite grand.

De finns ganska lätt tillgänglig offpist och men på de ställen är det ganska uppkört, vill du ha orörd puder så är det bara att knalla en liten bit.
Jag gillar bydalen för det inte så mycket folk där som det är i t.ex åre, sälen och andra stora skidorter, så det går att bränna på ganska bra där utan att man behöver vara rädd för att åka in i nån blades åkare.
Personlen är också trevliga.
Åk dit om ni vill slippa trängslen och inte behöva stå i kön halva dagen.

Ashtraymofucku
2006-03-15
Bydalen är en mycket bra skidort för dom som bor i östersund!! man måste känna till bydalen för att få den underbara åkningen... den bästa offpist repan är lätt cliffarna... man åker upp med högfjällsliften å följer fjällhalsleden ca en km då kommer den första ravinen där det finns massor med lössnö och hängdrivor upp till 10 meter höga...
Parken i år har varit hyffsad hitils.
hoppen är väll inte perfekt shapade men dom duger

titan_linkan
2005-11-08
Alla ni som ny lessnat på ställen där coolhetsfaktorn är vikigast, att det är bra om det kryllar av folk i backarna. Att det är viktigare att ha en cool jacka än hur man åker, att pistörerna och andra som jobbar i backen är coola och jobbiga och allmänt dryga.

Då skall ni fan dra till Bydalen. Där är det gott om snö. Personalen som jobbar där är så jävla trevlig. de frågar vart man åker och tipsar om massa nya ställen.
är det lavinfarligt ger de tips på bra ställen som är mindre farliga men som fortfarande är bra åk.

Sedan så är det jävligt billigt.
Så bra åkning, lite folk i backarna, trevlig personal, och det är billigt.

skidälskar'n
skidälskar'n (Gäst)
2005-07-03
Har vart i Bydalen ett par år nu, och kan garantera skön skidåkning där! Verkligen ett sånt ställe som man älskar! Fint pistade backar och också mycket offpist och skog. Orört och man kommer verkligen ut i naturen.
Har ingen speciell favoritbacke, beror mycket på vädret, men ta bara någon av toppliftarna så kommer du njuta sedan! Om man orkar sej bort till Hovde finns många sköna backar också.
Mycket bra service, grymma skidor i uthyrningen där personalen är mycket hjälpsam och trevlig. Bra ställe för alla åldrar. Minus går dock till liftarna, som är lite sega, men det är värt det när man väl kommit upp.
Bydalen är ett sånt ställe man känner sig hemma i, inte alls som Åre och andra större skidorter. Bydalen är stort men ändå litet, många backar men inte mycket folk... Detta gör också att man sällan behöver stå i liftkö.
Och, får inte glömma Fjällhalsen, restaurang med otrolig utsikt!!