Bydalsfjällen recensioner (Sida 8)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Bydalsfjällen?
satan
2002-02-14
Skitbra ställe om man vill åka skidor och inte prata om skidor i nån liftkö!! Alla eloger till bydalsfjällen. Lugnt, ställe. INte mycket folk. Inga långa köer. Breda bra backar där man kan åka på utan att vara rädd för att köra över nån! Stället man ska åka till om man vill åka skidor och inte prata skidor!

Martin Bergström
Martin Bergström (Gäst)
2001-10-02
Bydalen är kanon, jag vågar säga att det är bättre än Åre eftersom det inte är några liftköer, ofta är bra preparerade pister och i det stora hela så är inte liftarna det väsentliga utan åkningen så klart.

COF
2001-05-09
Ja Bydalen vad kan man säja???
plus & minus

+ Näst som på när inga liftköer
+ Fin natur
+ Relativt bra offpist
+ God matt på timmerstugan (mins int vad stellet heter men nerifrån set liger det till höger på berget)
+ Familjevänligt

- Flacka pister
- Bara ankarliftar
- Åre så nära men ändå så långt

Bydalen får alltså en trea motiverat med, Det är en fin ort men inte riktigt så stora möjligheter som andra orter har.

Nu kan jag inte koma på nå mer om Bydalen

satan
2001-05-08
Skitbra!! Jag åkte telis där hela vintrn! Grymt mycket snö i år,165cm!! Många olika backar. Offpist-möjligheter. Roliga backar med varierande lutnig. Där finns allt för alla. Stort plus är de nästan icke existerande liftköerna!!

Gustaf
Gustaf (Gäst)
2001-02-10
Perfekta backar, fin offpist åkning och mycket mycket snö. Stort plus för att liftköer inte existerar! Lite jobbigt med enbarta ankarliftar. Helhetsintrycket av denna lite bortglömda anläggning är ändå kanon.

Heden
Heden (Gäst)
2001-02-01
Var där några dagar under januari månad och måste säga det att jag tycker att Bydalen är ett toppen ställe. Många varierande backar med bra längd och det är inga direkta liftköer. Personalen är trevlig och maten är god. Det finns dock några få minus och det är att liftarna är enbart långa ankarliftar och man saknar även de där riktigt branta backarna

Fredrik R
Fredrik R (Gäst)
2001-01-10
Var där nu i helgen 2001-01-6--7
HUR MYCKET PUDER SOM HELST!
Kanonfina bigjump
Stor och fin pipe (som måste åkas till lite).
Nöjeslivet blir puben med biljard och dart och flipper men skönt det med! Genuint utan stress! Stort plus till killen i sportshoppen! Där finns det service och stort hjärta!

jakob johansson
jakob johansson (Gäst)
2001-01-08
jag har åkt i alla sälens liftsystem, åre och riksgränsen; inget av dessa går upp mot bydalen!! jag har åkt här i fem år nu och man tröttnar aldrig.
minus är att det kan förekomma sten i pisten men det vägs upp av den otroligt snälla och hjälpsamma peronalen både skidlärare och skidshopspersonal.
fem stora + + + + + till denna pärla!!

johan (lill bosse)hansson
johan (lill bosse)hansson (Gäst)
2000-03-23
jag åkt i bydalen sen 12 år ålder och nu närmar jag mig 18...visst har den här säsongen gått trögt men annars finns guld ställen som pupan,stora pupan, med den nya parken och den nycarvade pipen som gjordes iordning till sverige cupen...charmen att åka upp till husvagnen över helgen utan att supa är lockande..gå på afterski i hovdes wärdshus och bara chilla..
sen ta en tur i barnvännliga drommen backen på kvällskvisten..om sanningen ska fram så slår inget bydalen..

Jonas
Jonas (Gäst)
2000-03-20
Om fler upptänkte "pärlan" skulle den inte längre va nån "pärla"...En stor del av Bydalens charm är just att de inte vill få dit för mycket turister!!

Det är i stort sett inga liftköer och backarna blir inte uppåkta (som i Åre!).Hit åker folk som värderar skidåkningen högst och inte sätter "supa" synonymt med skidåkning...Bydalen har en skön filosofi, billig skidskola för alla..den är dessutom jävligt bra, man kan va skitbra på skidor och ändå lära sig nåt här!Det enda negativa är just det att dom bara har ankarliftar,men det är det värt..