Tänndalen recensioner (Sida 4)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Tänndalen?
N/A
(Gäst)
2005-10-11
Tänndalen är ett grymt ställe för barnfamiljer.
Jag är där varje år å har varit de sän jag var runt 2 år...
Nästan aldrig någon liftkö! Det längsta jag nånsin stått i en liftkö där é typ runt 2-3 min, å då på sportlovet. Bra är oxå att man kan åka mellan Svansjäliften, Tännporten, Buskvallen å Hamra.

Om man oxå vill åka längdskidor finns det ganska många sköna å bra spår! Och man kan så klart åka på heldagsturer på fjället.


Ska man till Tänndalen kan de vara bra att boka boende ganska långt i förväg. Själv bor jag alltid i Fjällsätern. Jag rekomenderar Fjällkällar´n å Fjällsätern.

Har oxå varit i Idre! Men enligt mig är Tänndalen bättre!

Jonna
Jonna (Gäst)
2005-02-21
Ja tyckte det var väldigt bra i Tänndalen, nu när man börjat åka de lite mer svåra backarna. Ska ni dit så testa renklämmorna! Himmelskt gott! Vi åkte mest på hamra och busk, backarna var mycket bra. Har släkt där också då det är det enda rätta stället!

MiNiswe
2005-02-03
Jag var där några dagar efter nyår och jag tyckte att det var helt okey! Inte mkt liftköer och en helt okey park. Ganska korta backar men mycket snö i offpisten. Parken hade tre eller fyra bigjumps och tre rails som var bra men annars hade dom inte mkt att erbjuda.

JesperH
2004-05-30
Bra ställe. praoade i hamra i två veckor som skidlärare och kan säga att de har en bra barnbacke! :P

parken e en mellankicker på toppen, sen i mitten e de en stor kicker, sen fyra småhopp, en järnrail och en plastkink, längst ner åker man den isiga dåliga pipen och sen en pyttelilla felbyggda kårnen eller en stor kicker.

offpisten är ganska bra på vissa ställen med små drop på 1-2 meter här å där.

N/A
2004-02-16
Tänndalen ska man til om man vill pka mycke skider lr bräda å inte vill stå i massa långa köer. e där varje år å de blir bara bättre för varje år. va där på sportlovet förra året å de inte ens 5 min lång liftkö då!! funparken e grymt bra saknar kanske bara en bra pipe å lite rails annars helt perfa. offpiten går inte att klaga på å om man gillar att åka inne i skogen så är de
här stället för dej. småbarn e de gott om men dom håller sej i barnbackarna så de e inget problem. vill man bara ha skön åkning ska man åka till svansjöliftarna å åka på fjället för man kan inte ha mer utrymme än så. om ja ska ge de ett betyg är de en STARK 4 på grund av att ja saknar pipe å rail i parken.

TellyHelly
2003-07-05
Åker hit flera gånger om året, mitt andra hem på vintern...

Mkt snö, hade mest i Sverige länge nu under året. Jo, visst, det är kanske korta backar, men vad gör det om man ändå inte måste stå i liftkö när man kommer ner?
Transportsträckorna är inte så farliga, bara man vet hur man ska åka, det går ju att gena genom skogen, så blir det ju kul att ta sig nånstans oxå. Trevlig personal, känner halva bunten vid det här laget, även i fall dom flesta av dom ju är mina släktingar. Riktigt roligt när norrmän kommer hit och visar upp hur man verkligen åker, speciellt i hoppen. Den roligaste tiden är absolut december/januari, men lite folk, mkt snö och hårda backar.

Hoppen är inte så jättekul, tycker jag, å för dom som inte vågor sig på dom största hoppen kan man inte hoppa i Hamra, men det finns naturliga hopp lite varstanns i skogen i övrigt.

Kan bara sätta en femma för det är här jag är uppfostrad på skidor och har min släkt och vänner, plus att somrarna är riktigt roliga också.

Backaker
2003-05-03
Bra med snö, härlig offpist (mellan backarna) och hyffsat många nedfarter, däremot är de ganska korta.
Hoppen var inte speciellt bra, i varje fall inte när jag var där i påsk...

Flashz
2003-02-21
Var uppe nu vecka fem, To - Tis. Helt underbart. Två meter snö, riktigt bra pistat. När det snöar lämnar dom vissa pister så det blir himmelsk bra offpist åkning, dessutom finns det två riktigt bra repor bortom Svansjöliftarna. Nackdelen kan väl vara att det (som alltid i svenska fjällen) är för låg fallhöjd, men bättre snö än i Tänndalen går inte att få.

OlofM
2003-02-14
Var där förra året under sportlovet..det var helt okej tycker jag..lite mer rails skulle dom ha haft, var inte ett ända när jag var där.
men det fanns ju staket=))

vanleiden
2003-01-27
Har jobbat uppe i tänndalen och bättre natursnö med så lite folk att dela den med är nog svårt att hitta på annat håll. Okey att det inte är extremt party, men åkningen kan ofta vara bättre än tex åre.