Tänndalen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Tänndalen?
5
4
3
2
1
Anastelle Wieslander
Anastelle Wieslander (Gäst)
2020-03-26
Det blev Tänndalen av en slump över julen 2019 eftersom det var där vi fick tag i ett boende som tillätt hund då vi skaffat valp. Tänndalen var en positiv överraskning! Otroligt fina, långa och barnvänliga backar, det fanns massor att välja på i kategorin mellanbrant och vi kunde i princip åka överallt med vår 5- och 8-åring. Vi var lite tveksamma till alla ankarliftar (den som åkt lift med barn vet att ankarlift inte är jättekul för rygg och ben) men det funkade över förväntan och vår 5-åring hann lära sig att stå på egna skidor i liften. Ett stort plus för den roliga personalen! Glada hejarop vid varje liftkö och en massa pepp, aldrig en sur min. Det var också rätt lite folk vilket vi var förvånade över men enligt liftpersonalen som vi frågade var det normalmycket folk. Skönt att slippa köer och fullsmockade backar! På julafton kom tomten med häst och vagn och alla barn fick varsin mandarin. Mycket fint ordnat! Vi kommer säkert att komma tillbaka.


Catrine Viberg
Catrine Viberg (Gäst)
2020-03-24
Vi bodde i lägenhetsområdet Brunkullan i direkt anslutning till liftsystemet i Hamra. Mycket bra läge men något dåligt utrustat kök. Bodde i samma året innan men annan lägenhet som var mycket bättre utrustad.

Mycket fina och välpreparerade backar. Ett system som passar alla åknivåer och åldrar.
Trevlig personal såväl i liften som restaurangerna.
Även tacksamt att längdskidspåren ligger i direkt anslutning till boendet.


Jonas Mauritsson
Jonas Mauritsson (Gäst)
2020-03-11
Otroligt trevligt för oss som barnfamilj och bra skidåkning både utför och längs med !

Jonas
Jonas (Gäst)
2020-02-05
Älskar hela området, även Funäsdalen och Ramundberget. Trots höga priser får man mycket för pengarna. Liftkorten gäller i fem system.

Lo
Lo (Gäst)
2020-01-02
Väldigt bra backar, trevlig personal, men på tok för lite platser för alla lunchgäster... vissa dagar får man hoppa över lunch för att det inte finns sittplats.
Men när man får lunch är det god lunch!

Nisse
Nisse (Gäst)
2019-12-09
Med bra priser och backar som börjar där liften slutar, motsatsen till Idre där stakning är nödvändigt innan. Har bott i huvudbyggnaden. Den här det man behöver å lite till. Vid ett tillfälle vi Var där så blåste det upp fort, då kom det personal m skoter o vagn och hämtade upp folk så man slapp att gå tillbaka! Det kallar jag SERVICE!!!

Liftricke
2019-11-22
En perfekt skidort!!!

Emil
Emil (Gäst)
2019-04-01
Det finns roliga backar (inte superlånga). Tyvärr så var jag där under försäsongen när allt inte var öppet. Men det verkar som att det finns ganska många backar. Skön 6-stolslift med värme och vindskydd. Så ett bra ställe.

Danber
2019-02-14
Härligt skidområde med många härliga backar som passar allt från nybörjare till proffs. Rekommenderas

Pillard
2018-12-21
Väldigt trevligt ställe, även om det ligger lite långt från vår stuga. Fallhöjden är inte jätteimponerande men det är god variation när det gäller pisterna och det finns även en del skogsterräng vid Hamra-liften att avnjuta. Sen är ju lunchen på Buskvallen svårslagen.