Tänndalen recensioner (Sida 5)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Tänndalen?
MrMutegrab
2002-12-02
Jag var i Tänndalen för två säsonger sen och tyckte inte det var så vidare bra.
Backarna var inte tillräckligt branta, men i och för sig långa. Det possitiva var att fun parken var hyfsat bra, och inte så långa liftköer.

NMH
2002-10-15
Mycket snö men korta backar är vad som gäller för tänndalen, dessutom kan det bli långa transport sträckor eftersom det är ett så utsträckt område.

+Mycket snö
+Lite folk
+crossbanorna
-Korta backar
-lite långtråkiga backar

Beak
2002-02-24
Inte lika övertygad!

var i hamra under vecka 7 och hade läst de flesta recentioner här innan dess men blev besviken. Visst var det lite folk och visst var det mycket snö men det fattas bra mycket fallhöjd för att det skall vara riktigt bra. Har varit runt på en många ställen i Sverige och det som är mest positivt med Hamra/Tänndalen är att det är så lite folk. Backarna är dock inte särskilt bra om man jämför med konkurrenterna Vemdalen,Sälen trysil, Hemsedal och Åre där variationen var mkt bättre. Offpisten som fanns var iofs bra men på fyra fem svängar var men nere och det gör ju ingen särskilt glad.

Berry
2002-02-15
Åkt upp hit så gott som varje år sedan jag var liten pilt. Slutade i och för sig att åka skidor för ett par tre år sedan. Och började åka snowboard istället, kanske en förklaring till varför jag aldrig tröttnat. Personalen känner igen dig, är trevlig och hjälpsam backarna bra, alltid gott om snö - ofta lämnas ett par backar opistade - och humöret på topp.

Flashz
2002-02-11
Självklart den bästa åkningen och anläggnignen i sverige. Inga köeer, softa offpistrepor. Massa natursnö. soft som fan helt enkelt!!

Nicke
Nicke (Gäst)
2001-09-05
typ absolut bästa backarna i sverige..åre kan slänga sej i väggen gämfört med detta. nästan inga köer, bästa pisterna, sveriges bästa snowboard land finns i hamra, (den där johan verkar inte kunna åka efter hans bedömningar)..hyfsad after ski, men den var mycket bättre för 4-5 år sen. hyfsad offpist, det beror på vart man åker. 1 maj varje år samlas även eliten i alpint och freestyle här..

Björn Holmberg
Björn Holmberg (Gäst)
2001-09-05
Fett! Mycket åkning, tyvärr en
massa ankarliftar, kan bli jobbigt i
längden. Snäsäkert, vacker på toppen. Massa asbra backar, kanske lite korta. Eftersom system ligger lŠngs en bergssida utan någon riktig topp tar det flera åk att ta sig från ena sidan av system till den andra, men åkning Šr riktig bra, med mycket backar

Mr fluff
2001-06-18
kanon....skulle jag bara vilja säga...backarna karnske inte är så långa men va´ gör det när det är trevlig personal...trevlig stämning och najsiga jumps...åk hit...

Robin
Robin (Gäst)
2001-02-01
Va i tänndalen förra sportlovet (2000)
med siggesport. Tidigare har jag besökt åre, lindvallen,trysil,dundret,stöten m.m.
Av alla dessa orter knäckte tänndalen skiten ur dom andra. Ok, en aningen fattig fallhöjd (ca 300 meter), men ack så välplanerat och alla backar höll mer eller mindre oerhörd klass. (till skillnad från åre som stoltserar med 99 backar men hälften är gröna 200 meters barnbackar). Dagen innan vi kom hade det fallit en massa naturlig nysnö.. och då var personalen i tänndalen så vänlig att låta bli att pista backarna. så när vi kom så hade vi ett helt berg med en halvmeter puder till förfogande. det var något av det skönaste och roligaste jag vart med om. En OTROLIG upplevelse. även när backarna var pistade var dom otroligt roliga. här finns allt.

Palle
Palle (Gäst)
2001-01-30
Den skönaste skidorten som finns!! Har sveriges kortaste liftköer, bästa offpiståkning, härligaste fjällmiljön och mycket mer listan kan bli oändlig!!
I Hamra finner du dom feta bigjumpjens och pipen leker man inte med...
Så det är ju bara att åk ditt nu !!!