Tänndalen recensioner (Sida 6)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Tänndalen?
NICKE
NICKE (Gäst)
2000-11-08
ett kanon ställe med bra offpist och pisterna är kanon...

Pontan
Pontan (Gäst)
2000-09-28
Var i Tänndalen v7 00
När jag kom dit var det omkring 1,5 meter snö så förhålanden var perfekta förutom att det blåste hela tiden. Sw parken var underbar och det fanns en del bra skogs åkning. Men fallhöjden var inte den mest imponerande så det var inte så långa åk. Liftköer är ett ord som inte existerade i Tänndalen. Det fanns också enorma hiking möjligheter på andra sidan dalen.

johan
johan (Gäst)
2000-09-17
Bra ställe för värdelösa amatörer annars är det superdåligt. Stenhårda landningar på bigjumpsen,pipen är ojämn, inga feta dropps, inga puderfält (om man inte har lust att beta utav bara h-lvete för att åka heliski typ 100 meter) Bara massa uff affärer, fula brudar, gamlingar, vind o kyla e va som väntar om du drar hit

Cicci
Cicci (Gäst)
2000-09-11
Bra stælle med fina pistade backar, dock lite korta.Skulle viljat finna mera offpistområden. Det ær synd att det bara finns ståliftar. Annars ær det ett trevlit familjestælle med trevliga stællen att gå till.

NICKE
NICKE (Gäst)
2000-09-11
Tänndalen för mig är som att krypa ner i min säng och bara drömma mig bort...samma sak är det med Tänndalen; det är mysigt och det är bara att drömma sig bort.

Ett plus är att det är så gästvänligt, trevlig peronal, bra backar, bra bigjumps och bra pister...det finns mer, men det årkar jag inte räkna upp...Ska upp dit nu i November och sedan åker jag upp på nyår, sportlov, påsk och sista april.

skalman
skalman (Gäst)
2000-02-25
bästa åkningen i landet. hamra snowboardområde har sveriges bästa bigjump fjällkänslan kan inte bli bättre ,tyvärr inga sittliftar,mer närboende skulle behvövas.och lite mer röj skulle inte skada.(perfekt för barnfamiljer)

ski bum
ski bum (Gäst)
2000-01-20
de e värdelös off-pist åkning ingen upplevelse alls som i t.e.x åre,riksgränsen eller kittelfjäll.
när ja var där fanns de inte ett enda bra bigjump eftersom landningarna e helt stenhårda o buckliga,de enda bra med det här stället e lutningen på pipen men den brukar va o pistad å fylld med lössnö.

Johan
Johan (Gäst)
2000-01-19
Jag tycker att Hamrafjället talar för sig själv. Suveränt snowboardland, fin offpist och mycket bra wärdshus.
Jag brukar åka hit nästan varje år, och det blir bara bättre backar för varje år. Det är också jättebra att man får åka på fyra olika anläggningar på ett och samma liftkort. Helt suveränt!

Patrik
Patrik (Gäst)
2000-01-18
Man får leta efter kortare liftköer.Har Sveriges bästa pistade backar.Finns mycket orörd snö, supper nice of pist åkning. Så vill ni ha en skidupplevelse som ni inte kommer att glöma så packa bilen och far till Sveriges snösäkraste plats

Jon Wagenius
Jon Wagenius (Gäst)
1999-11-17
Hade jag vart pappa hade jag satt en femma men nu är jag enbart en skidåkare. Snösäkert och den tjocka skogen nedanför trädgränsen är nu rensad och röjd.