Snowboardproffs coachar på What! Summer Camp

Det går mot ljusare tider… och snart är våren och sommaren här. Men skidsäsongen behöver inte vara över för det. What! Summer Camp by Henrik Windstedt körs i sommar för fjärde gången i ordningen. Tre läger kommer att anordnas i sommar och campet kommer som vanligt att köras på glaciären i Folgefonna i Norge.

Niklas Eriksson, Oscar Harlaut och Sig Tveit är några av skidcoacherna på årets camps och snowboardåkarna kommer bland annat att coachas av Len Roald Jørgensen. Len tillhör världseliten i snowboard och tilldelades nyligen priserna ”Årets genombrott” och ”Årets videodel” på Snowboard Awards i Norge.
What! fortsätter att växa och ett av årets ”nyförvärv” är en gammal färgfabrik som nu är under ombyggnad till ett stort aktivitetshus. Förra året tillkom dessutom en skateboardbowl och framöver planeras bland annat trampoliner med foampits och gym.
–Det känns superkul att skapa ett ställe som vi kan erbjuda exklusivt för våra deltagare. Här blir det perfekt häng på kvällar och om det är regniga dagar, säger Henrik Windstedt.

Årets camps

Vecka 1: 16-22 juni
Vecka 2: 23-29 juni
Vecka 3: 30 juni-6 juli

Text: Fredrik Tacacho
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.