Riksgränsen till salu?

Det cirkulerar rykten om att Riksgränsen ska säljas, men hur ligger det till egentligen? Vi har kontaktat Lapland Resorts som äger skidorten.

Det spekuleras hej vilt på sociala medier och på Freerides forum huruvida Riksgränsen ska säljas eller inte efter att det amerikanska magasinet Skimag publicerat en artikel om skidorten innehållandet citatet ”Unofficially up for sale by absentee owners, Riksgränsen has shaped skiing for Sweden for decades.”.

Lapland Resorts svarar

Vi har kontaktat Lapland Resorts som äger Riksgränsen idag för att reda ut fakta, något som visar sig vara aningen svävandes.

Det cirkulerar rykten om att Riksgränsen ska säljas. Stämmer det? Eller har du några kommentarer gällande var ryktena kommer ifrån?
– Det vi säger är det går alltid och har alltid gått rykten om Riksgränsen, förmodligen eftersom anläggningen ligger så varmt om hjärtat för många, men vi har ingen anledning att kommentera dessa rykten, förklarar Christophe Risenius på Lapland Resorts.

Så ni planerar inte att sälja med andra ord?
– Inte så vi vet om.

Vad tror ni, kommer Riksgränsen ligga ut till försäljning inom kort? Tills dess kan ni slå till på en annan puderpärla som ligger ute för försäljning just nu.

Pistkarta Riksgränsen

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.