4 färska nyheter från Oakley

Klassiska gogglesmärket Oakley har många nyheter på gång inför vintern. Vi spanar in fyra av dessa. Två par nya gogglar, en jacka och ett par byxor. 

Oakley Flight Path XL Aleksander Kilde Signature Series (2 500 kr)

Flight Path XL är utvecklad i samarbete med Super-G-världsmästaren Aleksander Kilde i Norge och är Oakleys nya premium goggles. Det är ett par skidglasögon som når upp till de höga krav som ställs av världens bästa idrottare för användning på alla typer av skidberg och under alla väderförhållanden.

XL-storleken maximerar synfältet i alla vinklar, och den nya Ridgelock EV-linskonstruktionen leder till bättre sikt uppåt, vilket möjliggör ett obegränsat synfält när du är i en aggressivt framåtlutad skidposition.

Oakley Flight Tracker XL Factory Pilot (2 030 kr)

Inspirerad av Oakleys första riktiga goggless som var oversized, Canopy, har den nya Flight Tracker en klassisk och stilig form. Linsen har ger dig ett stort och optimerat synfält i alla riktningar.

Med Large-, Medium- och Small-storlekar passar Flight Tracker på en mängd olika ansikten och är konstruerad för att integreras perfekt med de flesta hjälmar.

Oakley TNP BZI-jacket (2 699 kr)

Oavsett vad vintern slänger för väder på dig så hanterar Oakleys funktionsrika TNP BZI-jacka det åt dig. Jackan har ett tvålagers membran (2L FN Dry 10K) som tillsammans med yttre O Protect DWR-beläggning förhindrar attt lätt regn och snö kommer in medan jackan fortsatt andas.

Med inspiration från den ikoniska Thermonuclear Protection-linjen med sina ljusa färger, djärva mönster och historiska Oakley-logotyper, är den här jackan idealisk för dig som går din egen väg.

Biozone ™-fodret ger dig extra värme till viktiga områden, medan armmuddarna har detaljer i Lycraoch justerbara kardborrband. En mjuk innerficka håller din mobil och extra goggles säkra. Snölös har du vid midjan.

TNP Lined Shell Pant (1 999 kr)

Slitstark, innovativ FN DRY 10K tyglaminering och ett vattenavvisande yttre gör Oakleys TNP-fodrade skalbyxa till ett utmärkt val när vintern kommer.

Thermonuclear Protection-linjen är med sina ljusa färger, djärva mönster och klassiska Oakley loggor perfekt för dig som vill sticka ut.

Ett justerbart kardborreband i midjan gör att du kan sätta byxorna skönt. Ett nät av mesh på insidan vid låren ger bra ventilation. Pjäxsskydd med dragkedja och vattentäta fickor med blixtlås för att skydda det väsentliga. Finns även i blått och svart.

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
0 kommentarer
Kommentera