Freeride + Popgiro = Säkra betalningar

Freerides Köp & Sälj är en uppskattad och välbesökt avdelning som lockat prylintresserade på jakt efter utrustning i över ett decennium. Nu presenterar Freeride ett samarbete med Popgiro som ska göra affärerna över Köp & Sälj säkrare.

Intresserat för Freerides Köp & Sälj är stort och i skrivande stund ligger 2 786 aktiva annonser ute. Tyvärr har avdelningens populäritet i vissa fall lockat till sig en del fula fiskar, något som vi på Freeride tycker är mycket tråkigt.

För att motverka detta presenterar Freeride ett samarbete med Popgiro, som ska göra affärerna över Köp & Sälj säkrare. Popgiro är en tjänst som gör det både tryggt och enkelt för köpare som såväl säljare när man handlar av varandra över nätet.

Från och med idag pryds varje annons av en ”Betala säkert-knapp” där vi med hjälp av Popgiros betalningstjänst kan erbjuda våra medlemmar säkra affärer. Tjänsten kostar 29 kronor per genomförd affär.


När du trycker på ”Betala säkert”-knappen i annonsen får du upp en ny ruta där du fyller i objektets pris.
 
Du slussas därefter vidare till Popgiros formulär där du fyller i dina uppgifter. Popgiro lägger till 29 kronor per genomförd affär

 
Så betalar man med Popgiro

  • Kom överens

    Du och säljaren kommer överens om ett totalt pris för varan som inkluderar fraktkostnad. Detta prisförslag anger du i formuläret som automatiskt dyker upp efter att du har fyllt i objektets pris.

  • Ta emot varan

    Säljaren godkänner förslaget och skickar paketet på ett spårbart sätt så att du har varan tio dagar från det att du har betalat in till Popgiro.

  • Godkänn leverans

    Du tar emot paketet och godkänner det. Först därefter betalar Popgiro ut pengarna till säljaren.

Freerides Köp & Sälj
Har du rensat vinden eller förrådet och hittat dina gamla trotjänare? Börjar antalet skidor och dess bredd bli ett problem för garderoben? Kanske har din partner slagit näven i bordet och sagt att fem par skidor faktiskt inte är okej? Sälj av dina skidor och tjäna en hacka. Annonsera gratis på Freerides Köp & Sälj. Till Köp & Sälj

Om Popgiro
Popgiro är en betaltjänst som gör det smidigt att köpa och sälja varor mellan privatpersoner. Vi ser till att både köpare och säljare är fysiska personer och att hela processen går enkelt och smärtfritt. Läs mer om Popgiro

Text: Ola Melin
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
12 kommentarer Kommentera   Läs alla kommentarer (12)