Riksgränsen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Riksgränsen?
5
4
3
2
1
XAM
2021-05-04
Var där midsommar 2020 2 dagar. Bodde i husvagn. Första dagen så var det riktigt fint med sol och båda sittliftarna gick. När det var midnattssolsåkning så gick inte Övre sittliften på grund av elfel och den gick inte igång. Det blev enorma köer innan de valde att starta igång nedre sittliften. Tog ett åk. Riktigt fint nästa dag också så åkte några åk. Bra pistat men borde fixa liftarna.


Gäst
Gäst (Gäst)
2021-05-02
Hela anläggningen inklusive driften förfaller.
Hotellet med samtliga tillhörande boenden och restauranger förfaller och fungerar dåligt, om dom är öppna så är det slut på produkter och maten serveras , kanske ! Liftar är trasiga eller stängda pga personalbrist. Pisterna är oprepararede. Information saknas eller är gammal och fel. I Covidtider har Riksgränsen vidtagit åtgärder. Alla publika bastu och gym är stängda, men inte Spa osv som är belagd med avgift. Restaurang och sportshopen har begränsat antal besökare men Lobby och reception är det fullproppat med folk för där finns hotellets enda öppna bar. I vandrarhem samlas istället gäster till gemensamma middagar då restaurangerna är begränsade. Här finns nämligen ingen kontroll, alls ! Inte ens informationsskyltar! Man uppger att bokning begränsats men det verkar vara fullbokat

Erik Sörensen
Erik Sörensen (Gäst)
2021-03-08
Bra puderåkning, men väldigt dåliga på att ge info när liftarna står stilla

Mikael
Mikael (Gäst)
2020-01-08
Bästa fjället för skidåkning

FredrikNilsson01
2019-05-02
Fantastiska möjligheter till bra åk om väder och vind tillåter. Har man hudar så ökar antalet möjliga nedfarter till oändligt många. Även om man inte har hudar så kan man enkelt ta sig upp på Nordalsfjället - om man bara är villig att gå 30-45 minuter. Även om det är mycket folk i liften så gör de stora ytorna att det blir glest i nedfarterna. Absolut en favorit att åka till för off pist när det kommer till Sverige, dock så hade jag nog valt något annat fjäll om jag sökte bra piståkning.

****

charlottagranberg
2019-01-12
Utmärkt off pist åkning och härlig snömängd! Bra skött och lagom med folk! Helt klart nya favoriten i Sverige.

Pillard
2018-12-21
Fantastisk vid bra väder, plågsamt uselt vid dåligt väder. Det är väl den korta sammanfattningen. Här har jag haft en av mina absolut bästa skidresor inom rikets gränser. En kristi himmelsfärdshelg helgen innan NM. Att bara kunna sitta i liften och se Sveriges freerideelit göra ström-backflips ut över kanten på en transportsträcka är ju ganska inspirerande.

När vädret är dåligt är det ju dock ett hemskt ställe. Ljudet är då hopplöst och sikten obefintlig. Det finns ingen skog att gömma sig i. Riksgränsen är ju helt enkelt lite av en chansning. Chansar du rätt får du en fantastisk resa och chansar du fel blir det platt fall.

Har man aldrig varit där bör man definitivt testa dock. Åk dock inte för tidigt, chansen till sol blir bättre senare på säsongen.

Alexander
Alexander (Gäst)
2018-12-21
Vi var ett gäng grabbar som förra våren hade heliski weekend i riksgränsen.
Kan varmt rekommendera denna fantastiska upplevelse.
Då man rör sig på inte allt för hög höjd blir det många olika härliga lyft och nedfarter.

PNyberg
2018-05-07
Værldens roligaste plats!

Nils Björkén
Nils Björkén (Gäst)
2018-05-06
Det är bara magiskt i gränsen. Oavsett väder och förhållanden