Riksgränsen recensioner (Sida 7)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Riksgränsen?
T-Style
T-Style (Gäst)
2000-08-17
Midsommar. Tyvärr dåligt väder mest hela tiden. Dock enligt flera bekanta mer snö än vanligt på midsommar. Arrangemangen i övrigt på midsommar sög ordentligt. Åk gärna till Gränsen, men undvik gärna midsommar. Kostar mer än det smakar.

N/A
(Gäst)
2000-08-12
Mycket snö (de gånger jag har varit där i alla fall). Dåliga liftar dock existerar inga liftköer. Varierande åkning med offpiståkning mitt i mellan de få pisterna. Man kan även traska iväg och få ordentligt med svulstig offpist. Om man vill titta på folk som kan åka skidor finns det väldigt få som är dåliga. Ganska korta backar , ex. uffes vägg och branten. Övrigt är de dock bra.

Clabbe
Clabbe (Gäst)
2000-05-31
Riksgränsen, det värmer en i hjärtat att sverige har sådan åkning. Sköna backar, go snö osv sov helt klart värt att åka till men när man är där så kan man lika gärna ta tåget till Narvik och få ÄNNU bättre åkning. Suma sumarum åk dit och ta även en dag eller två i Narvik.

joel v
joel v (Gäst)
2000-05-30
Var där i början av maj, helt okej. Fett med offpistområden tyvärr lite dåligt väder och blötsnö, men det var inte så farligt. Flatljuset suger dock. I det stora hela var intrycket mkt. bra. Med stor kapacitet och feta drops. Redan en tradition.

Johan Persson
Johan Persson (Gäst)
2000-05-17
Var uppe i slutet av mars. Växlande väder men överlag ganska bra. + för inga liftköer, trevlig stämning, snygga tjejer. Inte så många wannabes som inte kan åka skidor.
- Oberäkneligt väder, jobbigt ljus när solen inte skiner,

Som helhet dock så är riksgränsen den bästa skidåkning jag fått i sverige

Anton Skripec
Anton Skripec (Gäst)
2000-05-16
Var där 4 dagar i mitten av maj 2000.
2 dagar med bra lössnö men tyvärr lite för dålig sikt. Sista 2 dagarna riktigt uruselt, regn och dimma.

Pisterna är alldeles för korta. Liftsystemet är dåligt. Pengar bränner man överallt så spara dina pengar och åk till Kanada eller Alperna i stället.

Jake
Jake (Gäst)
2000-04-24
Klart de bästa offpist möjligheterna i Sverige!
trots växlande plus och minus grader var snön alltid mjuk och fin. Även hyffsat bra drag på kvällarna för party folket. Man är dock väldigt beroende av vädret. Men de helt trädfria berget är garanterat en upplevelse. Åk dit helt enkelt

DappeD
DappeD (Gäst)
2000-04-05
Okey ställe om man bor i Kiruna, som jag.
Grymaste åken får man om man även har skoter med sig.
Om det är extremt flatljus så kan man alltid karva lite pist, det kan faktiskt åxå vara kul ibland.
Och en stout i baren på verandan efter en solig majdag på brädan slår högt.

erik eriksson
erik eriksson (Gäst)
2000-04-01
Skulle bara säga att gränsen är grymmt men har man bara en skidvecka per år ska man nog inte sticka dit eftersom vädret inte alltid är det bästa. Men som andra har sagt när det är bra i gränsen är det mer än bra. Att åka dit på våren är en grymm hit slask alltid bra väder och grymmt folk.

Tomas Tengnér
Tomas Tengnér (Gäst)
2000-03-24
var där i juni -99
INGEN SNÖ! (nästan)
"stjärnbilden" är tagen vid det tillfället. Byggde ett hopp och hikade några dar innan vi drog hem, eftersom det inte fanns nåt mer kvar att åka på. Tyvärr var det lite sent. Alla hade dragit.. :( Men visst, vi hade ju kul ändå.