Ta bästa skidbilden och vinn en fotoresa till Engelberg

Är du grym på att plåta skidbilder? Då ska du ställa upp i Freerides fototävling där priset är en resa för två personer till Peak Performance ski camp i Engelberg där ni får åka skidor med självaste Henrik Windstedt.Freeride arrangerar tillsammans
med Peak Performance en fototävling där vinnaren får ta med sig en kompis på ett ski camp i det schweiziska puderparadiset Engelberg, 21-24 mars i år. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att ladda upp din bästa big mountain-skidbild här på Freeride.

Prisbord: En person får ta med sig en vän på Peak Performance ski camp i Engelberg där ni kommer att bo på Ski Lodge Engelberg. Flyg, boende med frukost och middag och liftkort ingår i priset (totalt värde cirka 28 000 kronor).
Lunch och transport till och från Arlanda ingår inte.

Regler: Tävlingen är öppen för alla Freeridemedlemmar och varje medlem får bidra med hur många bilder som helst. Endast big mountain-bilder på skidor, telemark och snowboard tillåts dock i tävlingen. Medlemmarna röstar sedan genom att ”+gilla” bilderna och bland de tio bilder som fått flest ”+gilla” under röstningsperioden kommer Henrik Windstedt tillsammans med en jury från Freeride att välja ut en vinnare. Om en deltagare har flera bilder bland de tio bästa kommer bara dennes mest ”gillade” bild att gå vidare till ”finalen”. Vinnaren får tillsammans med en kompis följa med på ski camp i Engelberg 21-24 mars där de kommer att få åka skidor med Henrik Windstedt bland annat. Datumet för resan är spikat och priset går inte att byta mot något annat. 

I priset ingår även att vinnaren gör ett bildreportage från resan som sedan publiceras här på Freeride.

Datum att hålla koll på

14-24 februari: Medlemmarna kan ladda upp bilder och rösta på sina favoriter

25-27 februari: Röstningen fortsätter

28 februari: Vinnaren presenteras här på freeride.se

21-24 mars: Resan till Engelberg

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.