Vinn Rossignol Black Ops Sender Ti med Look Pivot 15

Hur skulle det smaka med en riktigt bra friåkningsskida och ett par klassiska rejäla bindningar? Rossignol Black Ops Sender Ti och bindningen Look pivot 15 ligger i potten. Tävla här nedan tom 22 december 2020 så har du chansen att vinna kittet från Rossignol och Look.

Till och med två dagar före jul kan du vara med och tävla om en grym rigg med friåkningsprylar från Rossignol och Look. Det är de chargiga friåkningsskidorna Rossignol Black Ops Sender Ti med 106 mm midjebredd parat med überklassiska bindningen Look pivot 15 som står på spel. Totalt värde är 10 800 kronor.

Svara på frågorna nedan, hjälp finns att få på Rossignols webb samt längre ner i artikeln där vi går igenom prylarna mer i detalj.

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2020-12-22

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

>>>8/1 2021: Vi har dragit en vinnare i tävlingen och säger grattis till Oskar Petersson på Frösön, Östersund! 

Rossignol Black Ops Sender Ti

Black Ops Sender TI i är Black Ops-seriens flaggskepp, med mycket stora möjligheter att bli säsongens succé. En skida med ett brett register för många typer av åkare och underlag. ”Pop faktorn” är medium och ger kombinationen av en fartstabil skida med lagom snärt.

Midjan på Sender Ti ligger på 106 mm i 187cm. Skidan har en kolfiber förstärkt träkärna i PEFC-certifierat poppelträ, med ytterligare metall under bindningen och därav tillägget i namnet Ti (Titanal) .

Längderna är 180, 187 och 194 cm. I tabellen nedan ser du skärning och vikt på skidorna i respektive längd.

Look pivot 15 GW RAW

Look Pivot är en klassiker för skidåkare som älskar friåkning och park. Att både tå och häldelen kan rotera ger bindningen en elasticitet och följsamhet som få andra bindningar kan konkurrera med. Glöm tjuvsläpp. Att bindningen är följsam skonar också dina knän och ger dig en roligare skidupplevelse.

DIN-skalan på bindningen ställer du mellan 6-15 och du har en elasticitet i häldelen på 28mm och 45mm i tån, vilket alltså framtill är  180 graders rotation i tådelen. Sulor som passar är vanliga alpina, såväl som Gripwalk. Vikten är 1245 gram per bindning och stoppers finns från 95-115 mm.

Text: Freeride / Pressrelease
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.