Köp hus – fem skidbackar på köpet

För att få ta del av det smått magiska erbjudandet måste du både bege dig till Kanada och vara beredd på att slanta upp. Men inte mer än vad en rymlig lägenhet i innerstaden i Stockholm kostar.

Det kan det dock vara värt. Fastigheten vid Fiddlehead Mountain kommer med 50 hektar mark och ligger en bättre spottloska från staden Huntsville. Det mest fascinerande är dock inte närheten till staden utan vad som ryms på bakgården. Det fem skidbackar stora berget med en renoverad lift, belysning och pistmaskin ser ut att vara alldeles strålande.

Strålar är just vad belysningen gör på backen Nancy Green dom kvällar du vill. Just det, kvällsskidåkning är möjligt.

Och jajjemän, det finns höghastighetsuppkopplning till internet.

Utropspriset 1 590 000 kanadensiska dollar vilket är motsvarande knappa 10 miljoner svenska låter som en deal. Fastigheten rymmer fem sovrum och tre badrum, en egen liten sjö och en swimmingpool. Sjön kommer med en ”Ice Dragon Rink Resurfacer” för att preparera isen så att man kan åka skridskor på den.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Gilla4   Kommentera (1)
  • Bra artikel? Mer av detta? Freeride prioriterar innehåll efter vad ni som läsare vill se på sajten. Sprid och dela med dina vänner så ökar chanserna för fler liknande artiklar!
  • KATEGORIER: ,
Logga in för att kommentera
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook

  1. blom
    3
    blom | 2016-02-23 14:18          

    Naah, finns det inget liknande innanför tullarna?