Tävling: När kommer snön?

Höstens första kalldusch nådde mig igår långt ner i nacken och skorna ligger fortfarande på tork. Bilarna skickade svall värdiga en bra dag på Teahupoo och jag tubade många, men ännu fler stängde för mig. ”Haha, rätt åt den slöfocken”, tänker ni, men förgäves. Lite nederbörd rör mig inte i ryggen, för samma droppar som förstör mina nya skinnskor förgyller snart mina dagar i form av frusen nederbörd. Så tji fick ni.

Tävlingsdags
Den som är mest punktlig med att ange vilket tidslag första flingan faller i Hammarbybacken får en T-shirt skickad till sig. Till er hjälp har ni en webbkamera som är riktad mot just Hammarbybacken. Koordinaterna vi kommer bedöma är alltså Latitud: 59,2998 Longitud: 18,1113. Må bäste man eller kvinna vinna och må meteorologerna evigt brinna om det inte kommer någon snö. Lycka till!

Gissningarna skriver ni i kommentarerna eller skickar telepatiskt direkt till mig om ni besitter den förmågan.

Webbkamera - Hammarbybacken

Grattis också till @floppe som vann förra tävlingen då vi skulle gissa ankomsten av snö vid Kebnekaises fjällstation som kom i helgen.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.