Nu öppnar Vemdalen, Trysil och Hemsedal

Fredagen den 27 november öppnar SkiStars tre destinationer Vemdalen, Trysil och Hemsedal.

I Åre som arrangerar Världscuptävling 99 och 100 under luciahelgen är öppningsförberedelserna i full gång och även i Sälen förbereds skidsäsongen och öppningen av nya expressliften i Tandådalen.

– Det är något magiskt med första snön och samma kittlande känsla är det att öppna våra destinationer för vintern. Som prognoserna ser ut kommer det både kyla och snö den närmsta perioden så vi har väldigt fina förutsättningar att inleda skidsäsongen. Intresset att boka skidresor är rekordstort och bokningsläget var i oktober 12 % högre än vid samma tidpunkt föregående år. Öppningshelgerna på våra destinationer ses av många gäster som den stora vinterpremiären och nu ser vi fram emot en lång skidsäsong, säger Linda Morell, PR Chef SkiStar AB.

David Kantermo som är känd för att vara bra på att tillvarata det vita guldet har redan skickat två digitala kittlande hälsningar från sitt instagramkonto. Passningarna är från Åre där öppningsförberedelserna är igång men Skutan verkar vara i fint skick redan.

En sväng i Åre för två dagar sedan

Åreskutan igår

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.