Ride the Cow 2020: missa inte ”världens mysigaste friåkningstävling”

I morgon (20 mars) är det sista anmälningsdagen till Ride the Cow 2020. Världens mysigaste friåkningstävling enligt gallups senaste rikstäckande och statistiskt säkerställda vetenskapliga undersökning.

Hemavan som är skidorten du beger dig till för att invigas i den tävlande friåkningen har det roligaste tävlingsfacet på hela säsongen enligt många. Ride the Cow är friåkningstävlingen som riktar sig lika mycket till dig som älskar att vistas bland snöklädda berg och vill prova på att tävla i friåkning, som till dig som redan kört ett gäng FWQ-tävlingar denna säsongen och vill behålla tävlingsrutinen fram till NM uppe i Riksgränsen i maj.

Förutom tävlingsdagarna på Ride The Cow som är torsdag 23 – lördag 25 april så erbjuder Ride the Cow även ett friåkningscamp dagarna innan 20-22 april. Under campet får du lära dig mer om friåkning, hur du rör dig säkrare i fjällmiljö och hur du kokar det bästa kokkaffet på fjället. Självklart kan du delta på campet oberoende av om du tänker tävla eller inte. Mer info hittar du på www.ridethecow.se.

Glöm inte följa vår rapportering om tävlingen här på freeride.se!


Trailer inför Ride The Cow (RTC) 2020


Artiklar om Ride The Cow
Ride the Cow får nya arrangörer
Ride the Cow 2019: Solen fortsätter stråla över Sveriges trevligaste friåkningstävling
Filmen från Ride the Cow 2018
Koridningen blev till ett Chinese Downhill

Text: Freeride / Pressrelease
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer