Lofsdalen recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Lofsdalen?
5
4
3
2
1
Matz
Matz (Gäst)
2021-08-19
Älskar Lofsdalen
Skulle önska att familjen som äger sålde anläggningen till en ägare som vill driva den professionellt och har kapital att putta in. Idag är det tyvärr mycket som saknas gällande drift av skidbackarna

Lasse Rittblad
Lasse Rittblad (Gäst)
2021-07-31
Väldigt trevligt ställe

Henke
Henke (Gäst)
2021-02-26
Trivsam by med goda möjligheter till både utförsåkning och längd. Bra affär mitt i byn med normala priser. Men vad gäller skidanläggningen kunde man önska mera! Stenar sticker upp på vissa ställen på de brantare partierna.
Och köerna blir onödigt långa då personalen inte på något sätt engagerar sig i hur folk åker i stolsliftarna. Trots pandemi behöver man inte överdriva och väldigt ofta såg man 6 stolsliften gå upp med 1 eller 2 personer....Trots att det stod par och väntade bakom. Mer än 2 platser mellan kan ju inte behövas då får man stanna hemma!
Man skulle också önska ett samarbete mellan slalom och längdåkning så att man kunde åka längd med samma kort med något litet tillägg om man köper vecka. Nu ska man betala 90 kr/dygn om man bara vill åka en liten sväng med längdskidorna på kvällen vilket gör att man ofta avstår.....

Aston
Aston (Gäst)
2021-02-24
Genuin by i riktig fjällvärld. Mycket bra för den som vill åka både längd och utför. Fantastiska vyer både från Hovärken och Sömlingshågna. Barnvänligt.

Martin
Martin (Gäst)
2021-01-22
Bra fallhöjd, långa backar och snösäkert. Mysig by med småbutiker och några restauranger. Fullt tillräckligt!

Johanna
Johanna (Gäst)
2021-01-14
Mys mys MYS! Första gången i Lofsdalen och det är så mysigt här! Väldigt bra åkning där det finns variation för alla och genuin ort. Älskar lugnet och mysiga som butiker.

Henrik
Henrik (Gäst)
2021-01-10
Över förväntan, och en av de bättre orterna jag åkt på (i Sverige). Bra fallhöjd och flera roliga backar. Det som saknas för att ge fem stjärnor är i) resturang uppe på berget ii) en till sittlift i annan del av systemet (förstått att det finns planer på det).

Henke L
2020-01-28
Barnvänligt och vackert! Således bra för barnfamiljer. Som vuxen kan man få till några riktigt bra åk om man åker ända från toppen. Fallhöjden där ifrån är klart godkänd. Helt ok Ica i byn, har det man behöver.

Anton hjelmberg
Anton hjelmberg (Gäst)
2020-01-16
Lofsdalen är en otroligt fin skidort. Långa fina backar. Det är så himla kul att se alla små knattar att åka o ha kul med familjen. Fantastiska vyer över hela lofsdalen. När man är på toppen av berget kan man se flera mil runt lofsdalen. Det är så mäktigt att få se så långt över alla fina berg.
Även på sommaren är det helt fantastiskt. Du kan cykla runt sjön och även i backarna. Diskgolf är riktigt roligt. Att få gå runt upp och ner för backarna är ju bara underbart. Att plocka hjortron och blåbär. Det går även att fiska i lofsdalen och vi har fångat upp en massa abborrar i Lofssjön. Att få komma ut på fjället är helt magiskt. Jag tycker att alla borde åka till lofsdalen för att det är där livet leker. Du behöver inte känna någon stress överhuvud taget. Du kan bara njuta och koppla av allt från ditt arbete där hemma.Magnus
Magnus (Gäst)
2020-01-15
Perfekt för barnfamiljer. Nära naturen, inga köer till liftarna