Recensioner om Lofsdalen

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Lofsdalen?
Mr_Goose
2004-02-16
Lofsdalen är inte det bästa i Sverige (långt ifrån) men ändå skidorten i mitt hjärta. Lofsdalen är ett ställe med potential som tyvärr somnade in i mitten av 90-talet och som sovit sedan dess. Vid mycket snö finns bra offpist men det ska till gärna 90cm. Utsikten från Hovärkens topp är fantastisk. Saloon Trapper i byn serverar god renskav med potatismos, Karins sportbod är helt ok och jag kan rekommendera en dag på skoter till våffelstugan och vidare upp på kalfjället på andra sidan sjön Lofsen. Dock verkar den där hasch rökaren till chef som nämdes i tidigare recension vara kvar, var uppe i veckan som gick och minst 4 backar var stängda av ren lathet och pipen var ett skämt. Hemsidan är även den under all kritik.

falkenN
2004-01-27 (Ändrad: 2008-11-25)
Lofsdalen e helt ok, har åkt där ända sedan jag var liten. pga släkt där uppe.


+

-Nya liften:D
-Bättre Park
-Fjällhottelet har öppnat igen
-bra service på Karins

_

-inte så mkt men de är väl att det kan vara lite mkt barnfamiljer ibland.

j-apelgren
2004-01-22
Lofsdalen är riktigt underskattat.. Det är ett underbart ställe med en jättebra skidåkning.. Min familj har stuga där, vilket har gjort att jag åkt där sen jag var riktigt liten. Jag har besökt flera andra skidorter, men jag tycker fortfarande Lofsdalen är bäst.
Underbar offpiståkning (spcielt på baksidan, men då får man gå ca. 100 meter och det är hyfsat brant där, men de e såklart bara roligt).
Dom har även sjysst snowpark i lofsdalen!!

Jag rekomenderar värkligen Lofsdalen! Ett alround-ställe med kanonfina pister, härlig offpiståknig och bra snowpark!

Free-da
2003-11-18
Hmmm..:) Lofsdalen i mitt hjärta. Varit där sedan jag var 4 år! Dock inte de senaste 2. skiitrolig offpist även i söderläge om man känner sig leksugen, armhålsdjupa flodrännor att svischa fram i till exempel.. känns som tv-spel :D Bra skoteråkning också, på Lofssjön spricker isen och blir till ramper som man kan flyga på. Mycket bra skidbod, underbara människor. Mysig våffelstuga med de bästa våfflorna och utsikt över Hovärken. En pärla.

cerro
2003-03-11
Håller helt och hållet med daniel om att man åker hellre till lofsdalen än till åre. mycket bättre. när ja var där vecka 16 förra året var det lite lite snö i 2 av de svarta backarna och i funparken annars var det jättebra. hoppen var lite uppkörda då men om man åker dit innan vecka 16 är det de perfekta stället.

kofflan
2003-02-14
Jooooo!
Lofsdalen är helt Ok om man ser till att det ligger i mitten av vårt rike ! fick ett par feta åkdagar när jag var där över nyår. Fick osså några hääärliga brudar att älskoga me. kan inte klaga med andra ord !

bralanda-dh
2003-01-29
Ett klart underskattat och lite anonymt ställe.

jesper_kallstrom
2002-03-13
Ja Lofsdalen är inte Riksgränsen men dock helt ok.Bra backar som passar de flesta åkare.Och bra boende.

Yohanna
2002-03-03
Lofsdalen liksom Klövsjö är ganska litet.. men tyvärr väldigt underskattat i de Härjedalska fjällen... för vi har de bästa skidområdena...Antingen baksidan på Hovärken eller så drar man ju långsvängen..
Relativt flacka backar.. men variation utöver det..
Underbart familje ställe...
Det var även där jag förstörde min handled....*suck*så jag har ju delade minnen å tankar..;)

STORPOTATEN
2001-09-07 (Ändrad: 2010-12-18)
Kan bara instämma om offpisten på baksidan av Hovärken, även kallad Vita Hissen, grym "nedfart". Kan vara det bästa jag åkt i Sverige!!
/D