Recensioner om Lofsdalen

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Lofsdalen?
Flippan
Flippan (Gäst)
2018-02-20
Lofsdalen har allt för den som vill åka skidor: både härlig och varierad utförsåkning och fantastiskt fina spår, framförallt uppe på fjället. Missa inte vesseltur till våffelstugan på Sömlingshågna!

Paula
Paula (Gäst)
2018-02-01
Lofsdalen har riktigt mycket snö i år och är absolut perfekt för barnfamiljer (våra skidåkande barn 2,5-11 år), rekommenderas varmt! Även fin längdskidåkning uppe på fjället.

Johan
Johan (Gäst)
2017-11-03
Kanon

astrid grönberg
astrid grönberg (Gäst)
2017-04-18
jag tycker Lofsdalen har sina guldklimpar lite här och var men jag måste erkänna att det finns sprickor i systemet. Härlig atmosfär och trevligt bemötanden, skulle kunna kräva lite mer på matfronten tillexempel en najs kebabtallrik. För övrigt medelmåttigt.

Mattaker
2017-03-13
Var med familjen i Lofsdalen under sportlovet. I mitt tycke ett lagom ställe för barnfamiljerna som inte ställer för höga krav på variation. Kul äventyrsbacke för de yngre där naturen fått råda. För egen del känns det lite litet.
Positivt:
Superservice från all personal. Oavsett vart man är får man alltid ett trevligt mottagande.
Jag kan tro att det är relativt snösäkert för att vara i Sverige.
Det var relativt enkelt att hitta lite kul, dock kortare, opistade repor i anslutning till pisterna. Gles skog.
Breda nedfarter som inbjuder till skön carving.
Negativt:
Lite för få riktiga backar. En del pister är mer transportsträckor än backar.
Det är lite bräckligt system som är beroende av att det enda alternativet upp på fjället flyter på utan avbrott. I denna sexstol samlas alla kategorier av utförsåkare i alla åldrar vilket skapar viss frustration då det kan bli lite kaotiskt i fållan till liften när kön växer till.

Mr Berg
Mr Berg (Gäst)
2017-03-02
Synd att man inte satsar offensivt på anläggningen, när det finns en så fin potential för det! Alldeles för manga av de få till antalet liftar är stängda. Fler stolliftar och pister samt inte minst snökanoner efterlyses! Liftköerna är visserligen korta men om man vill lyckas med affärsidén måste ägarna våga satsa.

Daniel
Daniel (Gäst)
2016-03-07
Förvånansvärt att flera backar är stängda V9 då det är som mest folk/kunder. Har inte varit med om det under mina 40 år på olika skidorter. 2 av 3 svarta pister stängda... och även några röda. Flera varningar för sten i pisten men tyvärr ännu mer sten än varningar. Stället sköts ej seriöst!
Kvällsåkning på egen risk då belysningen är under all kritik!

Korta liftköer. Kan förstå det, jag och min familj kommer inte ta plats där igen.
Förutom två nya sittliftar har utvecklingen stått stilla i Lofsdalen.

dyngapa
2016-02-29
Dåligt undehåll, inga svåra backar. Däremot en glasbur på toppen, som inte är öppen för alla. Humor.

Bra med korta liftköer
Dåligt med personal

Jag har hyrt på Karins Sportbod istället.

Björn P
Björn P (Gäst)
2015-10-02
Lofsdalen är helt klart det bästa alternativ om man vill åka skidor och umgås med familj och vänner. Nu finns även en 6-stolslift med vindskydd till toppen. Och i december kommer Skybar på toppen vara färdigbyggt. Toaletter finns vid Restaurang Hovärken intill Lången Express och i värmestugan.

+ Skidbackar för alla
+ Barn vänligt
+ Korta liftkö
+ Dom satsar på anläggningen (Förra året en ny 6stolllift till toppen och i år Europas högst belägna whiskylager kombinerat med Skybar på toppen)
+ 3st Parker för barn och vuxna

FredrikCarlbom
2015-01-05
Det är en liten svensk skidort med allt vad det innebär. Skulle jämföra den med Branäs, Idre, Hovfjället. Backarna är inte lika svåra som påstås och snörapporten är VÄLDIGT optimistisk, den kanske stämde till en början men efter flera dagars töande när stenar börjar sticka fram så stod den kvar på 35cm.

Liftsystemet fungerade bra och stolsliften på toppen var bara stängd när det blåste väldigt mycket.