Undersökning: Kommer du åka till Alperna i vinter?

En ny höst är här. Nu börjar nedräkningen inför vintern och skidåkningen. Freeride.se och den österrikiska turistbyrån undrar hur du som svensk skidåkare tänker inför den kommande vintersäsongen: åker du till Alperna i vinter? 

Undersökningen handlar om hur du tänker kring att åka skidor denna vinter. Nu har i princip alla restriktioner tagits bort gällande corona. Men det är fortfarande oroliga tider med krig i Europa, stigande inflation och höga elpriser. Och allt fler börjar dessutom överväga att resa mer hållbart. Hur påverkar detta dina planer inför vintern? Delar av svaren publiceras senare på Freeride.se.

Som tack för hjälpen är du med i utlottningen av 10 stycken ryggsäckar från österrikiska turistbyrån samt ett 2-pack med ski straps eller en valfri t-shirt från Freerides shop.

Tack för att du väljer att svara på denna undersökning som pågår mellan 3-16 oktober 2022, det betyder väldigt mycket för oss!

Undersökningen är stängd och vinnarna här kontaktats via mail. Sammanställning av resultatet hittar ni här.

Förra hösten gjorde vi en liknande undersökning, med anledning av corona.

Hur ser det ut inför denna vinter? Är det fritt fram nu när inga restriktioner längre finns? Eller kommer ekonomin sätta käppar i hjulen denna vinter? Och hur påverkar det rådande kriget i Ukraina dig?

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.