Vinn skidresa till Branäs eller Kungsberget

Det pågår just nu en fototävling på Freeride.se där du kan ladda upp dina bästa bilder och tävla om att vinna bland annat en skidresa till Branäs eller Kungsberget.

Ni har väl inte missat att det just nu pågår en fototävling på Freeride.se? Tävlingen pågår fram till 30 april 2022. Läs mer om tävlingen och ladda upp bilder här.

Vinnare utses i två kategorier: familj och freeride. Det innebär att du kan delta i tävlingen oavsett om du nyligen tagit studenten och spenderar vintern i St Anton med ett råbarkat bummargäng eller om du har villa, Volvo och vovve och far till fjälls i sportlovstider med familjen.

Här hittar du några bra respektive riktigt usla fototips som kan vara till hjälp i jakten på den perfekta skidbilden.

Tema ”Tillsammans”

Temat för denna årliga fototävling är ”tillsammans”, det vill säga ett brett och fritt tema som är öppet för kreativa tolkningar. Kanske det tokiga familjefotot platsar? Eller en selfie tillsammans med din hund på en fjälltopp? Eller varför inte ställa upp med det mest maxade gruppfotot från afterskin? Möjligheterna är oändliga så länge det på något vis sker tillsammans.

Pris 1: Långweekend till Branäs/Kungsberget

Apropå tillsammans. Vinnaren i familjekategorin kan ta med sig ett gäng för att tillsammans åka till Branäs eller Kungsberget nästa vinter. Boende, liftkort och skidhyra är inkluderat och priset innefattar en långweekend (torsdag till söndag) någon gång under veckorna 2-6 eller 12-14 vintern 2023 (totalt värde 13 460 kronor).

Pris 2: 10 000kr från Haglöfs

Priset i freeridekategorin är ett presentkort på 10 000 kronor från Haglöfs där du kan välja och vraka bland Haglöfs sortiment.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
0 kommentarer
Kommentera