Fototävling: vinn skidresa och 10 000 kr från Haglöfs

Ladda upp dina bästa bilder med tema tillsammans och tävla om att vinna skidresor till Branäs och Kungsberget och presentkort från Haglöfs på 10 000 kr som du tex kan köpa ett skidställ för. Temat denna gång är ”tillsammans”, sista tävlingsdag är 30 april 2022.

Den årliga fototävlingen på Freeride.se är nu igång! I samarbete med Branäsgruppen och Haglöfs kör vi tema ”tillsammans” i år.

Det du behöver göra är att ladda upp en eller flera bilder på det det ganska breda och fria, härliga temat ”tillsammans” som kan tolkas på många sätt. Två vinnare utses, en vinner skidresa och en vinner presentkortet.

Så här lätt är du med i tävlingen!

  • Alternativ 1: Ladda upp din bild på instagram med hashtaggen #freeridefototävling
  • Alternativ 2: Ladda upp din bild direkt på denna sida.
  • Alternativ 3: Ladda upp din bild i denna forumtråd.

Delta i tävlingen

Det går inte längre att delta i tävlingen. Sista dag var 2022-04-30.


Visa alla

Hur utses vinnare i tävlingen?

Två vinnare utses, en med lite mer inriktning familj och en med lite inriktning friåkning. En jury som består av Freerides redaktion plockar fram 4 grymma bilder i varje kategori.

Vinnarna utses därefter genom en omröstning här på sajten där semifinalister och slutligen finalisterna ställs mot varandra.

Sista datum att ladda upp bilder är 30 april 2022.

Priser i tävlingen

Familje-kategorin

Långweekend/kortvecka till Branäs eller Kungsberget
Skidsemester för 2-4 personer till Branäs eller Kungsberget med boende, liftkort inkluderat samt skidhyra inkluderat. Välj mellan torsdag till söndag, eller söndag till torsdag någon gång under veckorna 2-6 eller 12-14 vintern 2023. Värde upp till 13 460 kr. Läs mer omr Branäs och Kungsberget.

Freeride-kategorin

10 000 kr från Haglöfs
Köp ett nytt riktigt bra skidställ för presentkortet på 10 000 kr från Haglöfs, här kan du kika på sortimentet hos Haglöfs.

Regler och rättigheter:

Tävlingen är öppen för alla och varje deltagare får bidra med hur många bilder som helst. Tävlingsbidrag kan användas i marknadföringssyfte för att lyfta själva tävlingen och samma tävlingskoncept kommande år. Fotografen äger upphovsrätten till sina egna bilder. Inga bilder säljas till tredjepart. Uppladdad bild måste vara tagen av tävlande, misstänkt fusk beivras. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.