Gilla, kommentera och vinn fina priser i Freeride Video Awards

Bidragsinlämningen till Freeride Video Awards har stängt för säsongen men röstningen i det sista delkvalet pågår till på måndag.

64 bidrag gör upp om de fyra sista platserna till finalen i årets Freeride Video Awards (FVA). I måndags var sista dagen för att ladda upp ett bidrag till det sista delkvalet men röstningen, alltså gillandet, pågår till på måndag, 7 april. Därefter kommer de två bidragen från varje klass, big mountain och jibb, som flest har gillat att gå direkt till finalen. Juryn i sin tur kommer att skicka vidare ytterligare två bidrag till finalen.

Nytt för i år är att även ni som gillar och kommenterar kan vinna fina priser i FVA. Priset för “Bäst pepp” går till den person som kommit med de bästa kommentarerna/kritiken till filmerna. Den vinnaren får ett par Vice-goggels från Smith, värde 1300 kronor.

Det andra priset, “Lucky like”, lottas ut bland alla som röstar. Den lycklige vinner boende för fyra personer i fyrbäddsrum hos STF Åre Torg under valfri weekend 2014, värde 2980 kronor.
Så vad väntar ni på, släpp hästarna fria (dont hold your horses alltså) och in och rösta med er!

Gå in på kvalsidan och gilla dina favoriter. Glöm inte att du kan gilla hur många bidrag som helst.

tävlingssidan kan du läsa mer om tävlingen.

Text: Fredrik Tacacho
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.