Recensioner om Kittelfjäll

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Kittelfjäll?
5
4
3
2
1
Johan
Johan (Gäst)
2019-04-29
Uselt. Påsken 2019.
Stod att alla backarna var öppna men bara 2 gick att åka i utan att kryssa mellan sten och lera. När vi ville göra återköp på 2 dagars kortet blev dom sura och gav oss bara en dag tillbaka. Vi betalade ca 400 för att åka en timme. Alla säger att det är grymt när det finns mkt snö men vilket ställe är inte det när det kommit nysnö. Stod även att det skulle vara 60cm snö vilket var ren bullshit. Vi drog till hemavan istället. Betydligt bättre skidsystem och snömängd.

Anders Wenngren
Anders Wenngren (Gäst)
2019-03-11
Orten som alltid levererar, trots lite snö i allmänhet jmf 2018, så hittar man sånt här och i "sadeln" förstås

Mats
Mats (Gäst)
2019-01-30
Kittelfjäll kan inte jämföras med något annat ställe. Varje år är olika beroende på vädrets nycker, vilket är en del av charmen.... Några år har det varit riktigt dåligt med snö, men man hittar alltid några bra repor. Men när det är som förra påsken, mycke snö och solsken, ja då är det helt oförglömligt. Lättillgänglig offpist för alla nivåer och spektakulära raviner i systemet.

Linn
Linn (Gäst)
2018-12-20
Världens bästa fjäll med vi-känsla!

Per
Per (Gäst)
2018-11-30
Grym rolig offpiståkning i raviner, skog och på kalfjäll

MarcusNorlund
2018-11-30
Efter en stor snödump är denna skidort magisk! Slipp långa köer och dyra café lattes! Här är det direkt upp i liften och kokkaffe som gäller!

Ilien99
2018-11-23
mycket bra skidort för puder

ann
ann (Gäst)
2018-10-31
Alltid något nytt att upptäcka den ena dan är inte den andra lik

HokusPowkus
2018-08-23
Häftigaste stället i Sverige? Hade turen att åka helikoptertur med Helinord tre toppar med bra förhållanden (rekommenderas). Bra med puder i februari när vi var där. Klent med liftar men det är ju inte därför man åker till Kittel, hittade riktigt bra skogsåkning i anslutning till liftarna. VÄLDIGT lugnt med folk generellt.

steglund
2018-08-18
Kittelfjäll gör mig kluven. Fjället i sig kan vara Sveriges bästa liftburna skidberg, när snötillgången är den rätta. Trots detta är det många gånger ganska folktomt i backarna, på gott och ont. Det känns som att de enormt fina möjligheterna inte tas tillvara fullt ut. Den främsta förklaringen är väl rent krasst att södra Lappland tyvärr inte har de geografiska och kommunikationsmässiga förutsättningarna för att locka några större folkmängder. En annan bidragande faktor kan vara att servicenivån inte alltid är på topp utan ibland håller en lite nonchalant nivå, framför allt i sportshopen och på hotellet. Utlovade aktiviteter kan ställas in utan att det kommuniceras och problem med boendet kan ta tid att få åtgärdade.
När det är gott om snö är skidåkningen fullkomligt fantastisk, även om jag saknar en lift upp till toppen. Snöfattiga säsonger är det inte fullt lika roligt.