Kittelfjäll recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Kittelfjäll?
5
4
3
2
1
putte
putte (Gäst)
2020-11-25
Helt enkelt Magiskt

Micke
Micke (Gäst)
2020-09-21
När det är bra är det fantastiskt bra. Skulle bli bäst i landet med sittlift upp på sadeln.
Mycket snö och sköna raviner. Bra mat och understundom riktigt bra afterski.

Magnus Danielson
Magnus Danielson (Gäst)
2020-04-18
Grym skidåkning men än längre lift upp på sadeln saknas

kalleskula
2020-04-01
Sveriges bästa skidort. Lekfullt, utmanande och grymt bra skidåkning.

Kalle
Kalle (Gäst)
2020-02-07
Kittelfjäll är ett otroligt fint ställe. Det mest perfekta för den som gillar offpist och en utmaning. Självklart finns det alltid plats för förbättring men jag tycker det är tråkigt hur otrevliga och negativa folk är både här men också på plats i kittel. Gäster är otrevliga mot personal utan anledning och klagar sen på att dom ger dålig service för att dom inte kysste deras röv, vilket jag tycker är helt förståeligt för hur lätt är det egentligen att vara glad mot någon som är otrevlig mot dig? Det är perioder med dålig snö, man får dock ha i åtanke att det ena dagen kan vara -10 grader och relativt hårt i backen och sedan +5 grader dagen efter och tö. Vädret går inte att förutspå alla gånger och är inte heller personalens fel. Ibland finns det bristande kommunikation mellan personalen och hotellet-liften, men sällan något som inte går att lösa.

Peter Malmström
Peter Malmström (Gäst)
2020-01-02
Mäktigt och omväxlande skidområde. Vill du ha glitter och glamour så åk till Åre eller nåt, men vill du ha riktigt kul och en utmaning på berget så är det här stället för dig...!!! #truehomeofskilovers

Johan
Johan (Gäst)
2019-04-29
Uselt. Påsken 2019.
Stod att alla backarna var öppna men bara 2 gick att åka i utan att kryssa mellan sten och lera. När vi ville göra återköp på 2 dagars kortet blev dom sura och gav oss bara en dag tillbaka. Vi betalade ca 400 för att åka en timme. Alla säger att det är grymt när det finns mkt snö men vilket ställe är inte det när det kommit nysnö. Stod även att det skulle vara 60cm snö vilket var ren bullshit. Vi drog till hemavan istället. Betydligt bättre skidsystem och snömängd.

Anders Wenngren
Anders Wenngren (Gäst)
2019-03-11
Orten som alltid levererar, trots lite snö i allmänhet jmf 2018, så hittar man sånt här och i "sadeln" förstås

Mats
Mats (Gäst)
2019-01-30
Kittelfjäll kan inte jämföras med något annat ställe. Varje år är olika beroende på vädrets nycker, vilket är en del av charmen.... Några år har det varit riktigt dåligt med snö, men man hittar alltid några bra repor. Men när det är som förra påsken, mycke snö och solsken, ja då är det helt oförglömligt. Lättillgänglig offpist för alla nivåer och spektakulära raviner i systemet.

Linn
Linn (Gäst)
2018-12-20
Världens bästa fjäll med vi-känsla!