Kittelfjäll recensioner (Sida 8)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Kittelfjäll?
Perka
2003-01-14
Riktigt najs för att vara Sverige om det är fina förhållanden. Är det däremot stenhårt (vilket enligt min erfarenhet inte är direkt ovanligt) kan det vara en klar 1a.
Har haft min bästa skiddag i sverige i kittelfjäll men också några som varit tristare än MASKbacken på ekerö vid sämre förhållanden.

Stradi
2003-01-13
Härligt eldorado för de som älskar skön puder... En riktig lekplats för skidåkare. Den nya liften är ett lyft då flera raviner blir lätt tillgängliga. God mat och service på hotellet. Konceptet med sovbuss från Stockholm med 3 skiddagar över en förlängd helg fungerar utmärkt (Aktivitetsfixarna).

emmawahlberg
2003-01-09
En mysigt litet skidställe med bra barnvänliga backar men det finns även fina offpist ställen för de som vill ha lite mera spänning. Ett litet plus är afterskiin efteråt inget man får missa precis!

hardrocker
2002-12-10
Tycker det va ett bra ställe att va på. Mycket skön offpist åkning. Kan inte klaga så mycket på det mer en att det va ganska långa lift köer.

WaaraFlickan
2002-12-02
En av sveriges bästa offpiståkningar. Känns som att komma till Svartlien med hojtar och bjärvar..He he Bästa avlappnade stämningen och man slipper snobbiga turistjäklar!

Telemarken
2002-11-04
kittelfjäll är ett härligt plejs med fantastisk natur... ett minus är att det bara finns en lift så det kan bli långa sträckor att ta sig innan man hittar den rätta backen!
Mycke puder finns också att hämta i kittel, utomhuspool och hyffsad personal (har inte lagt märke till något fuffens).
Dåligt är att de börjar komma allt mer folk och liftköerna växer. Men man har hört rykten om att en ny lift är på g.
Ja.. vad ska man mer säga... rekommenderas starkt!

Micke_E
2002-04-24
Kittelfjälls Helicamp, jag säger bara det.Vilken helg vi hade där.
10 lyft på 2 dar,räcker alldeles utmärkt
Servicen var lysande näst intill briljant.
Så fort man fick av sig skidorna fanns det alltid nåt att stoppa i mun.

Ett stort tack till P.B med personal och Börje Marklund.

Från Hudikgänget.

magdalena_l
2002-04-15
Var där sportloven -95 och -96 och det jag minns är bra och rolig åkning i annorlunda backar. Men minus e ju att det blir så långa transport sträcker eftersom de bara finns en lift.

jag_martina
2002-04-11
Kittelfjäll.....Skitkul ställe med sjysst åkning. Man kan åka nästan varsomhelst. Mycket offpist (när det finns snö alltså) och ur coola helikopterlyft. Det finns heller inte bara skidåkning utan massor av annat att göra. Ett litet tips för resan upp om man bor i stockholm: ta sovbuss
/Martina

Toeloop
2002-02-24
Jag gillar Kittel, om än jag kan hålla med om att det råder vissa tveksamheter när det gäller personalens syn på sitt arbete kontra sin fritid. Att liftarna tycks leva sitt eget liv och fungerar lite som de själva har lust är också en nackdel.

Det goda överväger dock. Bra boende, bra mat och bra åkning. Man kan inte kräva så mycket mer av ett svenskt fjäll och man får som bekant vad man betalar för.