Recensioner om Kittelfjäll

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Kittelfjäll?
Ida_Lindgren
2003-04-22
Bra backe för offpiståkning. Det finns pister med men de är oftast lite puckliga, så nybörjare har inte så mycket att välja på. BE's löpa är en härlig backe som ingen bör missa. Bara lite jobbigt att det är en lång transport i slutat.

Styggingen
2003-04-22
Ett ställe som under perioder då det finns någon snö skulle vara väldigt skoj. När jag var där blev jag dock besviken på hur extremt lite snö det var.
Det blev bara åkning på skare vilket i längden är väldigt tråkigt. Stället är också väldigt dåligt organiserat. Liftens hastighet höjs och sänks lite då och då. Men jag kan som tröst tänka mig att det efter ett snöfall skulle vara btydligt roligare. I princip alla pister är ju trots allt svarta.

Angeliqa_Persson
2003-03-05
har aldrig varit med om en så o organiserad ledning!! om du vill ta chansen att sova på ett konferans golv visst..men frågan är vad brand inspektionen skulle säga... fjällen är helt underbara kan inte säga annat men nu börjar det bli ett komersiellt jiippooo... där 17-20 åringar uttnjyttas till 1000..billlig arbetskraft..typ grattis...sen blir man lovad att va ledig en dag lagom till att den dagenn börjar närma sig så är det schema byte--så var man inte ledig då heller..MAN SKA INTE ÅKA TILL KITTEL Å BUMA OM MAN VILL ÅKA SKIDOR..PB är usel på att hålla löften. tips skriv ned avtalet..

Peter_Sundgren
2003-02-21
Nya liften är ett lyft. Nya härliga områden i gles och tät björkskog ovanför Konsum är tillgängliga tack vare den nya liften. Kittelfjäll i övrigt är ett kanonställe som har allt i ett. Svart skidåkning, bra afterski, okey boende och god mat utan behov av transport mellan faciliteterna.

Perka
2003-01-14
Riktigt najs för att vara Sverige om det är fina förhållanden. Är det däremot stenhårt (vilket enligt min erfarenhet inte är direkt ovanligt) kan det vara en klar 1a.
Har haft min bästa skiddag i sverige i kittelfjäll men också några som varit tristare än MASKbacken på ekerö vid sämre förhållanden.

Stradi
2003-01-13
Härligt eldorado för de som älskar skön puder... En riktig lekplats för skidåkare. Den nya liften är ett lyft då flera raviner blir lätt tillgängliga. God mat och service på hotellet. Konceptet med sovbuss från Stockholm med 3 skiddagar över en förlängd helg fungerar utmärkt (Aktivitetsfixarna).

emmawahlberg
2003-01-09
En mysigt litet skidställe med bra barnvänliga backar men det finns även fina offpist ställen för de som vill ha lite mera spänning. Ett litet plus är afterskiin efteråt inget man får missa precis!

hardrocker
2002-12-10
Tycker det va ett bra ställe att va på. Mycket skön offpist åkning. Kan inte klaga så mycket på det mer en att det va ganska långa lift köer.

WaaraFlickan
2002-12-02
En av sveriges bästa offpiståkningar. Känns som att komma till Svartlien med hojtar och bjärvar..He he Bästa avlappnade stämningen och man slipper snobbiga turistjäklar!

Telemarken
2002-11-04
kittelfjäll är ett härligt plejs med fantastisk natur... ett minus är att det bara finns en lift så det kan bli långa sträckor att ta sig innan man hittar den rätta backen!
Mycke puder finns också att hämta i kittel, utomhuspool och hyffsad personal (har inte lagt märke till något fuffens).
Dåligt är att de börjar komma allt mer folk och liftköerna växer. Men man har hört rykten om att en ny lift är på g.
Ja.. vad ska man mer säga... rekommenderas starkt!