Ramundberget recensioner (Sida 2)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ramundberget?
PEng
2020-02-10
Utmärkt och lättillgänglig offpiståkning!

Björn Höglund
Björn Höglund (Gäst)
2020-01-02
Barnfamiljer undvik Ramundberget. Har varit två dagar här och är riktigt besviken i jämförelse med t ex Sälen eller Idre. Väldigt få barnvänliga backar, dåligt skyltar och en del fel på pistkartorna. Räkna med att behöva stå i kö 30-45 min varje gång ni skall äta lunch för höga priser och måttliga portioner. Obefintlig logistik och serviceanda. Liftarna stänger pga hård vind... vilket inte är anläggnings fel.... men vår upplevelse är att det stängs av vid ganska låga vindbyar pga gamla system. Sedan finns det typ bara en alternativ lift med bygel med enorma köer och nästan ingen åktid kvar. Ingen logistik för att maximera så att så många som möjligt åker med varken sittlift eller bygelliftar. Beskrivningarna på hemsidan av kunskapsnivåerna i skidskolan och vad de faktiskt får göra stämmer inte. Räkna med minst en nivå högre. Suck inte rimligt att betala de beloppen vi betalar bara för att liftkorten fungerar i andra system en bra bit härifrån. Isåfall borde man erbjuda ett lägre pris för enbart Ramundberget och ett annat pris för de som vill åka i flera system. Inte värt pengarna. Aldrig mer Ramundberget.

Nils
Nils (Gäst)
2019-09-13
Vi började att åka till Funäsdalen 2007 och upptäckte Ramundberget 2014 med då 2-åriga son på skidor på lillramis. Sonen som nu är 7 år och lillasyster 3 år väntar på vintern och den nya lägenheten i Ramundberget. Trots 80 mil så ska det nu bli jul, nyår, sportlov, påsklov och några helger. Jag åker i backen med barnen på dagen och i längdspåret på kvällen. Frun skippar backen.

Jan Ekengren
Jan Ekengren (Gäst)
2019-07-30
Ramundberget och Bruksvallarna är ren magi!


Sigge Andersson
Sigge Andersson (Gäst)
2019-07-29
Härligt o mysigt, där känner jag mig som hemma

Emil Lund
Emil Lund (Gäst)
2019-06-13
Det är mysigt å bra offpist

Niclas
Niclas (Gäst)
2019-06-13
Alltid bra skidåkning i härlig miljö!

Ulf Karström
Ulf Karström (Gäst)
2019-06-13
Den lilla anläggningen med personligt bemötande och stora skidåkningen.

Micke
Micke (Gäst)
2019-04-22
Inte den högsta fallhöjden men ett varierat berg med fantastiskt kul åkning när snön vräkt ner och du lärt dig hitta rätt i björkskogarna.

linnmatilda
2019-02-21
En fantastisk plats när man älskar att åka skidor. Barnen trivs kanon i lillramis. Det blir personliga möten med personalen när man är där en längre tid. Vi brukar försöka vara där 2-3veckor i följd varje år sedan 5år tillbaka, innan dess ett par veckor om året. Här finns det lagom av allt, mat, service, café och lunchrestaurang. På hotellet finns en liten bassäng och ett jätte fint lekrum som är Mikelina inspirerat. Vill man storhandla eller strosa i butiker så får man åka till Funäsdalen eller en lite mindre Ica i Bruksvallarna.