Recensioner om Ramundberget (Sida 9)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ramundberget?
Cicci
Cicci (Gäst)
2000-04-21
Ramundberget har alltid varit en av min favoriter av svenska skidorter. En viktig orsak är den ÄKTA vara servas solo. Sedan är det härlig skogs åkning bland knotiga björkar. Mycket barnfamiljer så man får ha allt det goa för sig själv..nästan.

Dan Svensson
Dan Svensson (Gäst)
2000-02-15
Mest och Bäst snö i Sverige. Otroligt!
I år är dessutom flera åk breddade och förbättrade. Tex, under Stolliften och i Ravinen som avslutas med en stor Corner/kvartspipe och ett stort naturligt rakt hopp.

Linda Högberg
Linda Högberg (Gäst)
2000-02-07
Härligt ställe!
Korta köer, fina backar, underbar skog, kanonsnöfritt och himla trevlig personal!!!
De ä bar å åk å ha en massa kul!

Mr Ski
Mr Ski (Gäst)
2000-01-29
Helt ok åkning, speciellt vid osthang. Synd bara att det är så kort... Stort FETT plus dock för den rikliga snömängden och att det är kanonsnöfritt!!!

Honken
Honken (Gäst)
2000-01-26
Åk dit kort och konsist! Kolla de nya husen super snygga! Bara äkta vara i ramundberget! Glöm alla isfläckar av kanonsnön här finns riktig kanonsnö av naturen! So Rock On Brother’s

David
David (Gäst)
2000-01-25
Riktigt bra preparering. Aldrig mycket folk. Bra variation på pistlängd och utformning. Helt enkelt nåt som passar alla. Schysst skogsåkning om man gillar sånt. Billiga liftkortspriser... Kan det bli bättre ? Nja.. utelivet kanske inte är det bästa. Men om man bara ska plöja snö är det KANON!

Tobias Karlsson
Tobias Karlsson (Gäst)
2000-01-24
Bra ställe har vart där säkert 6-7 veckor genom åren. Helt klart det bästa stället i Sverige enligt mig. Åke "stuppet" som är brantare än väggen fast den är inte alls så lång...åk dit och njut...

Ulrica Berntsson
Ulrica Berntsson (Gäst)
2000-01-24
Härligt när det finns fler pister än liftar och ända inga kööer...Bara till att åka massor... inga intetsägande plana pister, utan här finns backarna med liv i. Gemytlig stämning och härlig skidåkning.
Osthangs svarta pister till härlig carving i Kortsvängen eller Slalombacken. Bra utbud i sportbutiken på annorlunda skidor som garanterat e´en kick att testa. De´bar å´åk !!!

Gusten
Gusten (Gäst)
2000-01-23
Nja...aldeles för korta nedfarter, men visst fanns det godis i ramundberget, om inte annat så var det gott röj på diskot ons/fre v1.
skogsåkningen är helt ok. big-jump(et)ok...sen får man ju leta efter liftköer, ett sammanlagt gott betyg.

Linda fridh
Linda fridh (Gäst)
2000-01-22
Ett mysigt ställe som har det mesta!! Underbar lössnö och bra skogsåkning. Även i pisten är det toppen. Och så förståss mycket trevlig personal!!