Ramundberget recensioner

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ramundberget?
5
4
3
2
1
Magnus
Magnus (Gäst)
2021-04-06
Snösäkert och skidåkning för alla. Tiptop!

ostling_benjamin
2021-04-05
Allt är toppen. Superbra service. Ännu bättre pist. Den bästa offpist i hela landet efter riksgränsen. Finns inget bättre. Kom hit.
5/5 det är det bästa jag någonsin har åkt.

Anders Engman
Anders Engman (Gäst)
2020-11-13
Sveriges bästa skidanläggning, fantastisk snö, fina backar för alla åkare & stort utbud i området.

Michael Wuollet
Michael Wuollet (Gäst)
2020-04-01
Gillar verkligen detta stället och att liftkortet också gäller Funäs/Tänndalen. Beroende på hur vinden ligger på kan man flytta på sig o hitta skön åkning.
Skulle bara haft med pistskidorna också o kunnat växla men det löste sig på uthyrningen till bra pris.
Mycket varierad åkning mellan ställena :)

Hasse
Hasse (Gäst)
2020-03-30
Fantastisk friåkning över helaberget

Fanney B
Fanney B (Gäst)
2020-03-20
Bra utbud på backar. Vi var där en dag när det var väldigt blåsigt så många liftar var stängda på morgonen. Men de jobbade intensivt med att försöka öppna upp sittliftarna så fort som möjligt (medan andra skidområden hade många liftar stängda hela dagen). Mycket bra service på personerna som står i lifterna också - vi hade 1 liten nybörjare med oss som fick bra hjälp i lillramis och kunde sedan följa med upp i de stora backarna.


PEng
2020-02-10
Utmärkt och lättillgänglig offpiståkning!

Björn Höglund
Björn Höglund (Gäst)
2020-01-02
Barnfamiljer undvik Ramundberget. Har varit två dagar här och är riktigt besviken i jämförelse med t ex Sälen eller Idre. Väldigt få barnvänliga backar, dåligt skyltar och en del fel på pistkartorna. Räkna med att behöva stå i kö 30-45 min varje gång ni skall äta lunch för höga priser och måttliga portioner. Obefintlig logistik och serviceanda. Liftarna stänger pga hård vind... vilket inte är anläggnings fel.... men vår upplevelse är att det stängs av vid ganska låga vindbyar pga gamla system. Sedan finns det typ bara en alternativ lift med bygel med enorma köer och nästan ingen åktid kvar. Ingen logistik för att maximera så att så många som möjligt åker med varken sittlift eller bygelliftar. Beskrivningarna på hemsidan av kunskapsnivåerna i skidskolan och vad de faktiskt får göra stämmer inte. Räkna med minst en nivå högre. Suck inte rimligt att betala de beloppen vi betalar bara för att liftkorten fungerar i andra system en bra bit härifrån. Isåfall borde man erbjuda ett lägre pris för enbart Ramundberget och ett annat pris för de som vill åka i flera system. Inte värt pengarna. Aldrig mer Ramundberget.

Nils
Nils (Gäst)
2019-09-13
Vi började att åka till Funäsdalen 2007 och upptäckte Ramundberget 2014 med då 2-åriga son på skidor på lillramis. Sonen som nu är 7 år och lillasyster 3 år väntar på vintern och den nya lägenheten i Ramundberget. Trots 80 mil så ska det nu bli jul, nyår, sportlov, påsklov och några helger. Jag åker i backen med barnen på dagen och i längdspåret på kvällen. Frun skippar backen.

Jan Ekengren
Jan Ekengren (Gäst)
2019-07-30
Ramundberget och Bruksvallarna är ren magi!