Recensioner om Ramundberget (Sida 8)

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Ramundberget?
Sebastian
2001-03-17
Ramundberget är en av de bästa skidorterna som finns i hela Sverige. Positivt är att alla är snälla och att det är bra backar. Det är inte så mycket folk även under loven. Offpisten är underbar om man åker upp till solliften och åker med snökompaniets bandvagn. Jag har varit där i 8 år i rad och det är underbart

White Pony
White Pony (Gäst)
2001-03-05
Spenderade förra veckan i Ramundberget. Kan säga att det var lugnt det bästa berg i sverige jag åkt på hitills. Berget har en skön variation av nypistade röda bakcar, branta dubbel svarta, skön skogsåkning..(speciellt till höger om Skarsliften..finns ett par sköna klippor att droppa från där.) Även bergets närhet till lätt tillänglig offpist är ett stort plus! Behöver bara vandra max 50 min för att hitta skön offpist på bergets baksida.

Malin Eriksson
Malin Eriksson (Gäst)
2001-02-20
Ett mindre men väldigt mysigt ställe. Väldigt fina backar & skidlärarna är toppen har jag hört! Ska dit i helgen...igen.

Stickan
Stickan (Gäst)
2001-01-06
Grymmt ställe har varit där ett antal gånger. De branta backarna i Osthang är utmanande och spännande. Det enda minuset jag kan komma på är att det är så jäkla mycket blåbär i backen.

Christer
Christer (Gäst)
2000-11-28
Glöm ej att dra nedför la Punta, den lilla rännan som finns till vänster om sittliften, bortanför Svarte Petter. Brant och stenigt men det tuffaste i Ramundsberget.

Yeahjohan
Yeahjohan (Gäst)
2000-11-27
Kanon ställe. backarna borta vid sittliften är det inget fel på. sportlovet väntar och ramundberget syns i drömmar

Jeppe
Jeppe (Gäst)
2000-10-20
Prova senaste nytt i uthyrningen, grymt bra utbud och service. Prata med Johan.

olis
olis (Gäst)
2000-06-20
Området Osthang har otroligt branta och härliga backar. Det är kul med 45 graders puckelbackar, på vilka man kan ramla och tappa luften flera gånger om dagen.

Andreas
Andreas (Gäst)
2000-06-07
Vad kan man säga, det är den bästa skidanläggningen i Sverige. Kanonfin snö, härliga backar och sist men inte minst riktigt trevlig personal. Om jag ska säga något ont om Ramundberget så är det att backarna är lite korta, men eftersom det är så kuperat och underbar snö så det spelar ingen roll.

erik w
erik w (Gäst)
2000-05-02
Vilken annan anläggning kan bjuda på ett sådant drag som Ramis? Afterski 1000 är en höjdare, helt oslagbart. credds till hopp byggarna som fixade det FEEETASTE hopp jag någonsin sett och till skoter killen som drog oss hoppare mot hoppet. Respekt till grabbarna som hoppade 20 meters hopp med skoter. reeespekt.