Testpilot sökes: Pjäxor från K2 med BOA-spänne

Ansök, testa och behåll! Nu har du chansen att bli testpilot för ett par pjäxor från K2 med BOA-spänne. Du som vinner får testa och behålla pjäxorna – motprestationen är att du efteråt skriver en ärlig recension här på Freeride.se. 

Vi söker dig som vill testa en av vinterns största nyheter; pjäxor från K2 med BOA-spänne. För att kunna ansöka måste du minst ha skrivit en recension här på Freeride.se de senaste året, det kan vara på någon pryl eller skidort. Längre ned kan du se och läsa mer om dessa spännande pjäxor samt hur vi väljer ut vinnaren.

Vad vinner du?

K2’s pjäxor med BOA-spänne kommer i flera olika modeller: Recon och Anhtem tillhör K2’s all mountain-serie för pjäxor i herr-respektive dammodell. Recon (herr) kommer i flex 110, 120 och 130 och Anthem (dam) kommer i flex 95, 105 och 115. Mindbender är K2’s friåkningspjäxa med techinserts och gåläge samt innersko med eget BOA-spänne. På dessa pjäxor är vikten låg, prestandan hög och möjligheten till finjustering maximal med två justerbara spännen från BOA i skal respektive innersko.  Mindbender kommer i fyra olika hårdheter: flex 120 och 130 (herr) samt 95 och 115 (dam).

Av dessa modeller är det möjligt att välja mellan Mindbender 130 eller Recon 130 i storlek 26,5 eller 27,5 (herr) samt Anthem 105, Anthem 115 eller Mindbender 115 i storlek 24,5 (dam).

Film och K2’s BOA-pjäxor

Mer om K2 och Boa

BOA är ett patenterat system som enkelt förklarat består av en vajer som spänns åt med hjälp av en liten ratt som du vrider på. Systemet i sig är inget nytt och är redan etablerat inom bland annat skor, inlines, snowboardboots.

Den kanske mest påtagliga fördelen när det kommer till pjäxor är hur enkelt det är att spänna dem exakt så hårt som du önskar. BOA möjliggör en finjustering på pjäxorna som inte varit möjlig tidigare tack vare att du kan vrida ratten som styr vajern gradvis i 100 steg, och den går att vrida i båda riktningar.

BOA-spännet gör att skalet omsluter foten på ett helt annat sätt gentemot en traditionell pjäxa där spännena trycker nedåt och in mot foten. Denna omslutande känsla som är bekväm och minskar också risken för obehagligt tryck över foten. Tack vare denna omslutning så är också lästbredd ett minne blott. BOA-spännet gör att du själv kan justera pjäxans läst mellan 96 och 100 millimeter och därför kommer alla K2’s BOA-pjäxor i en och samma lästbredd.

Hur blir du testpiloten som vinner?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner med bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Generellt: Hur blir du en testpilot?

1) Se till att ha minst en bra recension med bild som är skriven under de senaste tolv månaderna.

2) Ansök om vilka prylar du vill testa. Ansökningstiden är normalt 2 veckor.

3) Håll tummarna och/eller be en bön, medan Freeride.se bedömer alla testpilots-ansökningar.

4) När vi kontaktar dig via mail måste du svara inom 24 timmar annars förbehåller vi oss rätten att ta fram en ny testpilot.

5) Testa prylen och skriv en ärlig och bra recension med bilder.

6) Behåll prylen.

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.