Veckans Insta-Flöde: Kim Boberg

Förra vekan var det Carl Regnér som styrde och ställde och nu lämnas inloggningsuppgifterna till Freerides instagram-konto vidare till Kim Boberg.

“Tjena! Kim Boberg här. Jag tänkte ta över freerides instagram den här veckan och visa lite bilder från i vintras och kanske något klipp från mitt nya projekt #Airea som jag har lagt ner min vinter på tillsammans med Oliver Karlberg och Fredrik Larsson. Häng med den här veckan så matar vi ut lite fett material.” / Kim

Kim Boberg är 26 år gammal och kommer från Älvdalen i Dalarnas län. Han är skaparen bakom Kimbo Sessions, en av vinterns höjdpunkter för alla freeski- och parkintresserade inom och bortom Sveriges gränser då Kläppens park intar en ny och specialbygd skepnad. Några av världens bästa åkare är där i sällskap av ett ental fotografer och filmare för att dokumentera progressionen inom sporten och den härliga stämningen på plats.

“Det är årets bästa vecka och vinterns höjdpunkt” – Lucas Stål Madison.

Under vintern har Kim tillsammans med Oliver Karlberg och filmaren Fredrik Larsson jobbat på ett filmprojekt som helt och hållet utspelar sig inom radien av en timmes bilfärd från hemmet i Älvdalen. Filmen kallar de Airea och kommer att släppas i höst och visas på storduk på flera orter runt om i landet som besöks av den sverigeturné med skidfilmsfestival som är på gång.

https://www.instagram.com/p/BXNqdbLAbM9/?taken-by=freeride.se

Gå in och följ @Freeride  och @KimBoberg på Instagram

Text: Gabriella Edebo

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.