Vinn Dynafits nya Hoji-pjäxa

Var med och vinn ett par Hoji-pjäxor från Dynafit. Modellen kommer inte förrän till hösten, men redan nu har du chans att lägga vantarna på dessa pjäxor som kombinerar det bästa av två världar. Vinstvärdet är 6 500 kronor. 

Delta i tävlingen genom att svara på de två enkla frågorna nedan. Mer information om pjäxorna och hur utvecklingen gick till hittar du här.

Vilka ligger bakom utvecklingen av Dynafits nya Hoji-pjäxor?

Vilket år startades projektet att ta fram Hoji-pjäxan?

Vill du även prenumerera på nyhetsbrevet från Dynafit?
Vill du även prenumerera på nyhetsbrevet från Freeride.se?
Nyhetsbreven kan du när som helst avsluta. Får du redan nyhetsbrevet sedan tidigare förblir allt som vanligt.

Sista tävlingsdag är 2018-05-27
Vinnare presenteras den 2018-05-29 på denna sida.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mer om pjäxorna som kan bli dina

Dynafit Hoji Pro Tour i herr- eller damutförande. Hoji revolutionerar toppturandet med sitt enkla koncept ”One Move to Switch”. Men en och samma rörelse sköter du inte bara ski/hike funktionen utan även manschettspännet och manschettstrapen adapterar automatiskt. Med en sinnrik låsfunktion av manschetten mot chassi tillåts inte något glapp eller ”spel” med pjäxan i ski mode, och därmed får direkt kraftöverföring en ny innebörd.

Med pjäxan i hike mode erbjuds en ”open throat” lösning framåt med friktionsfritt motstånd och rejäl rörelsfrihet i grader. Detta resulterar i att Hoji-pjäxan turar uppför som en sub 1000 grams pjäxa och skidar utför som en kraftfull alpinnormspjäxa med högt flexindex  på 120. Ca pris i butik 6 500 kr, kommer ut i butik i  oktober 2018.

 

 

Text: Martin Åkesson
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Gilla2   Kommentera
  • Bra artikel? Mer av detta? Freeride prioriterar innehåll efter vad ni som läsare vill se på sajten. Sprid och dela med dina vänner så ökar chanserna för fler liknande artiklar!
  • KATEGORIER: , ,
  • TAGGAR: , , , ,