Vinn Dynafits nya Hoji-pjäxa

Var med och vinn ett par Hoji-pjäxor från Dynafit. Modellen kommer inte förrän till hösten, men redan nu har du chans att lägga vantarna på dessa pjäxor som kombinerar det bästa av två världar. Vinstvärdet är 6 500 kronor. 

Delta i tävlingen genom att svara på de två enkla frågorna nedan. Mer information om pjäxorna och hur utvecklingen gick till hittar du här.

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2018-05-27

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

28/5 En vinnare är dragen och denna kontaktas.

Mer om pjäxorna som kan bli dina

Dynafit Hoji Pro Tour i herr- eller damutförande. Hoji revolutionerar toppturandet med sitt enkla koncept ”One Move to Switch”. Men en och samma rörelse sköter du inte bara ski/hike funktionen utan även manschettspännet och manschettstrapen adapterar automatiskt. Med en sinnrik låsfunktion av manschetten mot chassi tillåts inte något glapp eller ”spel” med pjäxan i ski mode, och därmed får direkt kraftöverföring en ny innebörd.

Med pjäxan i hike mode erbjuds en ”open throat” lösning framåt med friktionsfritt motstånd och rejäl rörelsfrihet i grader. Detta resulterar i att Hoji-pjäxan turar uppför som en sub 1000 grams pjäxa och skidar utför som en kraftfull alpinnormspjäxa med högt flexindex  på 120. Ca pris i butik 6 500 kr, kommer ut i butik i  oktober 2018.

 

 

Text: Martin Åkesson
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.