Gör intryck – inte avtryck

Nya BMW X5 är det moderna bilvalet för dig som vill imponera. Det här är ett kraftpaket som drivs av en hybridmotor som kombinerar bensin och el för att minska klimatavtrycket. Tekniken i bilen räknar automatiskt ut hur den ska vikta bensin och el för att säkra minimala utsläpp. Nu kan du bidra till ren luft och vit snö under skidsemestern, samtidigt som du tar plats på vägen med en bil som som inte ber om ursäkt.

En modernare skidsemester

Den vackra fjällmiljön är något vi vill bevara så orört det bara går. Samtidigt ställer bilsemester i Åre en del krav på din bil. BMW X5 ger full körglädje, kaxig design och en gedigen kvalitet med minskad påverkan på naturen. Njut av krispig luft, nypistade backar och matupplevelser, belåten med att du har lämnat ett minimalt miljöavtryck under din skidsemester.

Från storstadens puls till den tuffa fjällmiljön

Bilen huserar en rad förinställningar för olika underlag som sand, grus, sten och snö. Väl ute på vägen hjälper förarasstistenten att hålla filer och avstånd. Att hålla hastigheten är nu enklare än någonsin då förarskärmen visar gällande och kommande hastighetsbegränsningar. Du ser även vägskyltarna lättare eftersom bilen känner igen dessa och ökar på ljuset för att lysa upp dem. BMW X5 har även ett sofistikerat varningssystem för vilda djur som skänker lite lugn under en långkörning.

Packningen blir inga bekymmer på grund av bilens lyxiga storlek och möjlighet till takbox för skidorna. Kombinationen av laddbara BMW X5 med en förstklassig skidutrustning från K2 kommer sätta guldkant på din semester.

Skidmärket K2 rekommenderar

Med sin insyn i fjällmiljön och dess krav var det passande att skidsportsföretaget K2 fick testa att köra laddbart till vardags. Vad de upptäckte var att det fungerar optimalt för livet i backen. Trots att bilen har en hybridmotor har den riktig fyrhjulsdrift och möter därför terrängens alla krav och fjällbackar med bravur. Den ”gröna” motorn har likvärdigt prestanda som bensindrivna modeller och därför kan K2 stolt sätta sin logotyp på bilen som de krönt till fjällens konung.

Från motorvägen till skidbacken

BMW älskar skidåkning. Inte så konstigt när man tänker efter vad det innebär; fartupplevelser, distinkt kurvtagning och konsten att bemästra underlaget. Vi har valt att samarbeta med skidsportsföretaget K2 som under senare åren befäst sin position som trendsetter inom alpint. Vi delar syn på hur viktigt det är med kvalitet och innovation. Vi delar även en passion för körglädje, vare sig man pratar om kurvtagning i skidbacken eller på vägarna.

Med hjälp av varandra har vi genomfört en rad samarbeten inom produktdesign, events och även delat kunskap och idéer för att göra fjällupplevelsen till något alldeles extra för våra kunder. Vi vill tillsammans uppmana alla till en mer aktiv livsstil med förstklassiga produkter som samspelar för att ge dig en unik och sportig skidsemester.

Välkommen att utforska våra produkter

Vi bjuder nu in till att testa det allra senaste inom skidväg på K2:s testcenter under sadelliften i Åre Björnen. Kom förbi och upplev våra produkter och bli en del av vår gemensamma skidupplevelse.

  • Modell: BMW X5 xDrive 45e
  • Batteristorlek: 24 kWh
  • Räckvidd: Upp till 88 km
  • Effekt: 394 hk
  • BMW X5 xDrive45e. Förbrukning (bl. körning, WLTP): 1,2 l/100 km, utsläpp 27 g CO2/km, 88 km elektrisk räckvidd
  • Läs mer om BMWs laddbara bilar.

 

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.