Jon Olsson säljer Casa Camo

Den hyperaktiva, ständigt påhittiga och sedan en tid tillbaka dagligt videobloggande Jon Olsson har nu bestämt sig för att sälja sitt hem i Marbella. För prislappen på 16 miljoner kronor kan det totalrenoverade huset med kamouflage-målad fasad bli ditt.

För fem år sedan köpte Jon Olsson ett hus i Marbella vid den spanska sydkusten som sedan totalrenoverats i flera steg. Idag har huset bland annat en kamouflage-målad fasad, en grön pool, en gräsmatta med växter handplockade av trädgårdsmästaren Jon själv, och ett stort crossfitgym på takterrassen.

Jon beskriver sin livvsstil med: “Jag gillar att skaffa saker, göra om dem och sedan gå vidare till något nytt”. Den senaste tiden har det främst handlat om bilar men nu är det alltså dags att leta efter ett nytt husprojekt i Marbella-området. Antingen är det aktuellt med en ombyggnad och renovering om de hittar ett hus med tillräcklig potential, eller så kikar de på att köpa land och bygga något eget.

På sin videoblogg berättar Jon tillsammans med flickvännen Janni om varför de väljer att sälja huset och vad det finns för tankar och planer med att hitta något nytt istället.

I den senaste videobloggen samt ett tidigare avsnitt visar de runt på den 1142 kvadratmeter stora tomten med huset på 351 kvadrat plus ytterligare drygt 100 med takterrassen. Fyra sovrum och lika många badrum, tre våningar samt gymmet med havsutsikt på taket, och såklart med ett garage plus en enorm uppfart med plats för mer än tillräckligt många bilar. Huset är beläget i La Quinta i Marbella, ca 7 minuter från havet med det eminenta transportmedlet golfbil. Ifall man har lite för många bekanta över på besök ligger även La Quinta Hotel and Golf Club bara ett stenkast bort.

Huset har ett utropspris på 1,7 miljoner Euro, vilket med rådande valutakurs landar på lite drygt 16 miljoner kronor. Enligt Jon själv så är det ett riktigt kap och sjysst deal sett till husets skick, läge och storlek. Han påstår också att det är helt upp till den framtida nya ägaren att ta ett beslut kring att behålla husets lite annorlunda och utstickande mönster på fasaden eller ej. “Jag tar inte illa upp alls om de som köper huset hellre vill måla om det” säger han på bloggen.

Mer info om försäljningen, huset och bilder hittar du på Jon Olssons Blogg.

Text: Gabriella Edebo
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.