Jon Olsson slingar hamburgare

Freestyleåkaren Jon Olsson har tagit fram en egen hamburgare för Max inför tävlingen Jon Olsson Invitational. Hamburgaren kommer att serveras under en begränsad tid och på några utvalda restauranger.

Inför Big Air-tävlingen Jon Olsson Invitational i Åre har Jon Olsson själv tagit fram en hamburgare för Max. Hamburgaren som har fått namnet JOI-målet innehåller GI-bröd, jalapeños, rödlök, sallad, cheddarost, 160 gram svenskt nötkött och Max Originaldressing. Jon Olsson har också designat hamburgarens omslagspapper som självklart går i hans klassiska kamouflagemönster.

– Jag älskar hamburgare så det är kul att få ta fram en egen. Det känns också bra att ta samarbetet med Max vidare. Jag reser jorden runt så för mig är det superlyxigt att ta en svensk hamburgare det första jag gör när jag landat på Arlanda. Sedan måste jag säga att min burgare är riktigt god och jag tror att gästerna kommer att gilla den, säger Jon Olsson.
Den populära och prestigefyllda tävlingen Jon Olsson Invitational går av stapeln i Åre den 17-18 april för 11:e året i rad.

– Vi tycker att tävlingen är ett jättebra initiativ som involverar unga vintersportsutövare. Jon Olsson är en klar förebild och vi är stolta över samarbetet och att kunna göra något extra på restaurangerna under tävlingsperioden, säger Jimmy Weinhandl, Lokal marknadsansvarig på Max.

Den som vill testa JOI-målet får passa på. Det serveras nämligen endast under en begränsad period mellan den 7-26 april och går bara att beställa på Max restauranger i Åre, Östersund, Bollnäs, Borlänge, Sundsvall och Falun. I JOI-målet ingår förutom hamburgaren valfritt tillbehör och dryck.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.