Just Add Ski

Peak Performance instagramtävling startar idag. Publicera ett foto där du längtar efter vintern och hashtagga #justaddski och #peakperformance och se när snökanonen i Zillertal producerar snö. Ju fler bilder som läggs upp – desto mer snö produceras. Allt eftersom snön byggs upp släpps fler priser. Tävlingen startar idag (29/9) och håller på till den sista oktober (29/10). Låt säsongen börja tidigt!

Tävlingsinfo

Priser: Kläder från Peak Performance nya skidkollektion
Tid: 29 september – 29 oktober
Hur: Hashtagga bilder #justaddski och #peakperformance på instagram
Mer info:  http://justaddski.com/

Med #justaddski vill Peak Performance samla alla dimensioner av skidsäsongen i en hashtag. Månaderna av väntan, förberedelser och uppladdning, inköp av skidkläder och bokning av resa för att i säsong övergå till djupa pudersvängar, häng med vänner i backen och timmar av vandring mot den där toppen. #justaddski startar den 29:e september som en Instagram-tävling där skidåkare över hela världen kan posta bilder på hur de adderar skidåkning till sin vardag.

“En av skidåkningens härligheter är att även om du bara åker skidor ett par dagar per säsong är du skidåkare i sinnet året om. Förberedelserna inför säsongen börjar tidigt och minnena lever i åratal. Med #justaddski vill vi samla bilder från hela världen för att engagera och peppa skidvärlden inför vintern, och få dem att fortsätta dela sina skidbilder säsongen ut”, säger Jeanette Francke, PR Manager på Peak Performance.

Evelina Nilsson längtar efter vintern 

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.