Reine Barkered söker svenska talanger till junior-VM i friåkning

Reine Barkered söker efter dig som brinner för friåkning. Det spelar ingen roll om du åker snowboard eller skidor, är kille eller tjej. Junior-VM i friåkning hålls i Andorra 5-10 februari. Vi låter dock Reine själv berätta vad som gäller.

Hej.
Fick mail idag om något som jag hoppas att ni kan hjälpa till med. Jag har blivit ombedd av FWT och FJWC att skaka fram tre svenska åkare att rekommendera för att delta i Freeride Junior World Championship. Skam till sägandes så har jag ingen bra koll på våra yngre åkare i Sverige, därför så skulle jag behöva er hjälp att hitta de bästa kandidaterna.

De följer ett ganska strikt system för vilka som ska köra, då det inte direkt är en invite-tävling, så bra resultat från tidigare tävlingar är en väldigt avgörande faktor. Film underlättar men då måste man se att åkaren håller tillräcklig klass.

Dock ska tilläggas att man behöver absolut inte ha vunnit någon tävling, de är ute efter att få med de bästa svenska åkarna så tveka inte att skicka in vad ni har. Även om ni bara känner någon som ni tycker borde vara med och fyller kraven så upplys oss gärna vem det är.

Det brinner lite i knutarna då de vill ha svar den 25:e november.
Mer info följer nedan.

Tack för er hjälp

Mvh
//Reine

Datum:
FJWC (Freeride Junior World Championship) är den 5-10 februari till i Grandvalira, Andorra.

Ålder:
Åkare mellan 15-17 år får ställa upp och tävla om att krönas till juniorvärldsmästare i friåkning 2015.
Födda mellan 1 januari 1997 – 31 december 1999. Junior-VM söker både skid- och snowboardåkare, killar och tjejer.

Detta är en unik chans för dig som är yngre och brinner för friåkning. Nu har du chansen. Genom att imponera på Reine kommer han lägga in ditt namn för att representera Sverige och ge dig chans att kalla dig bäst i världen.

Hur gör du:
Maila in dina resultat, dina filmer samt namn, ålder, disciplin och e-mailadress till redaktionen@freeride.se och ange FJWC i ämnesfältet.

Förnamn:
Efternamn:
Ålder:
Disciplin:
E-mail:
Resultat:
Video:

Maila till redaktionen@freeride.se

Har ni tips på någon som är för ödmjuk att anmäla sig själv skriv i kommentarerna vem ni tycker borde representera Sverige i junior-VM.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.